TOTO

TOTO Sportweddenschappen is dé bookmaker voor iedere Nederlander die legaal wil wedden op sport. Toto is uitgegroeid tot een zeer bekende en vooral betrouwbare naam in de gokwereld.

iDEAL Nederlands Officiële licentie
Ga naar TOTO arrow

TOTO beoordeling

8.0 / 10
  • Populariteit
  • Bonusvoorwaarden
  • Odds
  • Support
Website www.toto.nl
Betaling iDEAL, CreditCard
Uitbetaling Binnen 1-3 werkdagen
Helpdesk 24/7 bereikbaar
Licentie Nederlandse Kansspelautoriteit

Wedden op TOTO

De allereerste TOTO weddenschappen stammen uit 1956. Dus als er één bookmaker is die volop ervaring heeft met het wedden op sport, dan is het TOTO wel. In de afgelopen zestig jaar is er veel veranderd, maar aan een aantal belangrijke kenmerken wordt nooit gesleuteld. Zo beschikt TOTO bijvoorbeeld al decennialang over een licentie van de Nederlandse Kansspelcommissie. Ook het uitgebreide aanbod, de overzichtelijke app en de lage stortings- en inzetlimieten gaan niet snel verdwijnen. Is TOTO de perfecte bookmaker voor jou? Lees verder in onze TOTO review en je ontdekt het vanzelf!

Inhoudsopgave

Wedden op Toto met twintigtal verschillende sporten

In de eerste jaren van zijn bestaan richtte TOTO zich puur op voetbal. En dan alleen de Nederlandse wedstrijden. Het wedkantoor werd in de volksmond ook wel voetbaltoto genoemd. Hoewel voetbal nog steeds een van de belangrijkste sporten is, heeft TOTO het aanbod inmiddels flink uitgebreid. Je kunt het hele jaar door wedden op zo’n twintig verschillende sporten. Het aanbod loopt uiteen van skiën en tennis tot darts, MMA, honkbal en Formule 1. Toto voorspellingen kunnen dan ook op vrijwel iedere grote sport met een weddenschap geplaats worden. De bookmaker volgt uiteraard alle grote toernooien. Tennisfans kunnen zich gaan richten op Wimbledon, Roland Garros of de Australian Open. Wie graag het American Football volgt, kan wedden op de jaarlijkse Super Bowl. Of wat dacht je van het EK voetbal, het WK darts of de laatste seizoenswedstrijd van NBA Basketbal?

Grote toernooien en topwedstrijden worden bij TOTO afgewisseld met kleine competities en sporten. Je kunt dus zomaar winst maken met een voetbalwedstrijd uit de competitie van Honduras of een handbalwedstrijd uit de eerste divisie van Frankrijk. Als sportliefhebber hoef je je bij TOTO in ieder geval niet te vervelen.

Elke sport heeft zijn eigen weddenschappen

TOTO heeft bij elke sport weer andere weddenschappen klaarstaan. Tennisfans kunnen onder andere gaan wedden op de einduitslag of het aantal sets dat gespeeld wordt. Of kies je toch voor een over/under weddenschap bij de vele opties aan weddenschappen? Een Formule 1 race is extra spannend als je twee coureurs met elkaar vergelijkt voor een head-to-head weddenschap. En bij een dartweddenschap richt je je misschien wel op het aantal 180’s. Voor liefhebbers van het voetbal valt er helemaal veel te kiezen. Zij kunnen bij TOTO gaan voor een over/under, even/oneven, halftime/fulltime of een handicap-weddenschap. De TOTO voetbal opties aan weddenschappen bieden dan ook de meeste keuze op de website. Als alternatief is er ook nog het Toto-13 jackpotspel. Dit spel bestaat uit dertien verschillende voetbalwedstrijden, die je allemaal goed moet voorspellen. Lukt dat, dan is de jackpot voor jou.

Wie graag een voorspelling doet en een gokje waagt bij TOTO, doet er goed aan om de bonusacties in de gaten te houden. De bookmaker geeft namelijk regelmatig gratis weddenschappen weg, vooral omtrent grote toernooien. Als je wedt op een etappe in de Tour de France, kan het zomaar zijn dat je de volgende dag nogmaals een weddenschap aan kunt gaan. Alleen is het dan helemaal gratis. Er is dus niets verloren als de Toto voorspelling niet uitkomt, en de winst mag je natuurlijk houden. Meld je aan voor de nieuwsbrief op de website van Toto en houd actuele promoties en exclusieve TOTO codes in de gaten.

Zo ga je bij TOTO op zoek naar de perfecte weddenschap

De perfecte weddenschap is voor iedereen weer anders. De één gokt standaard op de wedstrijden van FC Barcelona, terwijl de ander op zoek gaat naar weddenschappen met zo hoog mogelijke quoteringen. Met een complete website vol met weddenschappen en duidelijk design doet Toto er alles aan om jou snel naar de juiste weddenschap te leiden.

Kies je voor een losse wedstrijd of het hele kampioenschap?

Losse wedstrijden zijn populair om op te gokken. Maar daarnaast is het ook interessant om naar het grote geheel te kijken. Wie wordt landskampioen voetbal of welk Formule 1 team sleept aan het eind van het seizoen de constructeurstitel in de wacht? TOTO maakt handig onderscheid tussen de vele wedstrijden en de kampioenschapsweddenschappen (te vinden onder TIP). Dat scheelt meteen een hoop gezoek.

Binnen 24 uur weten bij Toto of je wint

TOTO zet de weddenschappen vaak al dagen van tevoren online. Om de week goed te beginnen, kun je bijvoorbeeld op maandagochtend geld inzetten op de voetbalkraker die in het weekend wordt gespeeld. Maar voor wie niet zolang wil wachten, heeft TOTO een handige functie ingebouwd. Onder het kopje ‘volgende 24 uur’ vind je alle wedstrijden die binnen een dag gaan beginnen. Het maakt daarbij niet uit of je voor voetbal gaat of toch liever gokt op wielrennen, tennis of Formule 1.

Weet jij al waar je op gaat wedden bij Toto.nl?

Als je al weet dat je op de Wimbledon-finale of de Formule 1 race van Monaco wilt gaan wedden, dan hoef je bij TOTO niet hele lijsten door te spitten. Er is namelijk gewoon een zoekfunctie aanwezig. Op deze manier kom je direct bij de juiste wedstrijd uit.

Op zoek naar de best betaalde weddenschap

TOTO staat niet bekend als de bookmaker met de allerhoogste quoteringen. Toch kun je de winst gemakkelijk verhogen door slim je weddenschappen uit te kiezen. Zo selecteert de bookmaker elke week een aantal weddenschappen die extra hoge quoteringen opleveren. Dit zijn de zogenaamde Combi Boosts. Als alternatief kun je ook kiezen voor een gewone combi bet. TOTO biedt hierbij de handige service ‘quoteringen op coupon’ aan. Je geeft dan voor jouw favoriete sport aan hoe hoog de quoteringen maximaal mogen zijn. 

Je regelt alles via Mijn TOTO

Je wilt je natuurlijk volledig kunnen concentreren op je weddenschappen. Dat lukt alleen als de website goed werkt en alle informatie makkelijk te vinden is. De TOTO website is echt ontworpen met jou als gebruiker in het achterhoofd. Het resultaat is een overzichtelijke website waar je snel en gemakkelijk doorheen navigeert. Bovendien regel je alle praktische zaken op één vaste plek: Mijn TOTO.

Mijn TOTO is dé plek waar je moet zijn voor het storten van geld of het aanvragen van een uitbetaling. En als je een nieuw adres of een nieuw rekeningnummer hebt, kun je dat via Mijn TOTO al net zo snel aanpassen. De website in de bekende groen-witte huisstijl van TOTO heeft inmiddels ook een mobiele versie gekregen. Wil je altijd en overal toegang hebben tot de vele weddenschappen, dan kun je naar de mobiele website óf je downloadt de Toto App. Kies je voor een download, dan profiteer je meteen van de handige pushberichten. Je krijgt een notificatie via je app wanneer er in ‘jouw voetbalwedstrijd’ gescoord wordt of wanneer die ene belangrijke tennismatch is afgelopen. De TOTO App is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

TOTO gaat voor lage stortings- en inzetlimieten

Bij TOTO maakt het niet uit of je van voetbal, golf, wielrennen of van autoracen houdt. In (bijna) iedereen schuilt een sportfan, en dat is het enige wat telt. Toch heeft niet iedereen evenveel geld om in te zetten op de vele wedstrijden. Daarom werkt de bookmaker met extra lage limieten. Zelfs met een klein gokbudget kun je dus de spanning voelen die sportweddenschappen met zich meebrengen. Bij zowel stortingen als bij de uitbetalingen geldt een limiet van 5 euro. Dit is lager dan bij veel andere bookmakers, waar een uitbetaling van minstens 20 euro bijvoorbeeld geen uitzondering is. Heb je geld gestort en ben je klaar voor een weddenschap? Dan is het hoog tijd om na te denken over de inzet. Met een minimale inzet van 1 euro is TOTO heel toegankelijk voor iedere sportfan. Maar als je vertrouwen hebt in een weddenschap en je écht winst wilt maken, dan kun natuurlijk ook een stuk hoger gaan zitten. TOTO accepteert inzetten tot 1.000 euro.

Blijf op de hoogte met TOTO Extra

TOTO is meer dan een gokplatform alleen. Op de website kun je je namelijk helemaal onderdompelen in de wereld van de sport. Via TOTO Extra houdt de bookmaker je op de hoogte van alles wat er in de sport gebeurt. Je leest de laatste nieuwtjes, krijgt voorbeschouwingen op wedstrijden en TOTO voorziet je ook nog van een aantal wedtips. Met al deze informatie heb je alle kennis in huis om succesvol te gaan wedden op sport.

TOTO Boost: Verhoog je odds maximaal!

In onze Toto review op Bookmakers.nl mag de unieke TOTO Boost promotie natuurlijk niet ontbreken. Voor nieuwe spelers is het namelijk wel heel aantrekkelijk om mee te spelen bij de Toto. Nieuwe spelers v.a. 24 jaar of ouder kunnen namelijk een TOTO Boost claimen op de site. Deze promotie verhoogt de quoteringen van geselecteerde weddenschappen aanzienlijk, soms tot wel 100 keer de originele inzet. Het activeren van een TOTO Boost is simpel: meld je aan, doe een storting, en selecteer de weddenschappen die in aanmerking komen. Deze aanbieding brengt extra spanning in het spel en biedt zowel nieuwkomers als doorgewinterde gokkers fantastische kansen om groots te winnen. Ben jij klaar om je wed-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Probeer dan nu de TOTO Boost!

Toto Boost odds

Wedden bij de Nederlandse TOTO bookmaker

Als je wedt bij TOTO, dan wed je bij een Nederlandse bookmaker. TOTO is ooit begonnen als voetbalpool van de KNVB, maar niet lang na de oprichting werd de organisatie van de voetbaltoto op aandringen van de overheid overgedragen aan de stichting De Nationale Sporttotalisator. En dat heeft zo zijn voordelen. Sinds 1960 moet TOTO namelijk voldoen aan de strenge eigen van de Wet op de Kansspelen (of de Loterijwet, zoals dat in de beginjaren nog heette). Dat betekent dat je bij TOTO legaal kunt gokken én dat je profiteert van de controle van de Nederlandse Kansspelcommissie. Dit maakt TOTO wedden veilig en een betrouwbare bookmaker voor al je sportweddenschappen. Maar er zitten meer voordelen aan het wedden bij een Nederlandse bookmaker. Zo heeft TOTO bijvoorbeeld een volledig Nederlandstalige website. Daarnaast kun je stortingen naar de website voor je weddenschappen betalen via iDEAL. Heb je vragen over je betalingen of loop je tegen andere problemen aan? De Nederlandstalige klantenservice van TOTO staat je graag te woord. Een klein minpuntje: de TOTO klantenservice is niet 24/7 geopend. Gelukkig zijn de openingstijden de laatste jaren wel verruimd zodat je nooit al te lang hoeft te wachten voordat je antwoord hebt op die ene dringende vraag.

Conclusie voor wedden bij Toto Nederland

Heb je besloten om te wedden op sportwedstrijden bij de Nederlandse Toto? Via Toto.nl plaats je zoals eerder aangehaald een weddenschap onder legaal toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Je speelt dus veilig onder bescherming en bij een betrouwbare bookmaker in Nederland. Je kan nog altijd traditioneel naar de TOTO winkel en wedden via het TOTO spelformulier. Je bent dus niet beperkt tot alleen het online plaatsen van weddenschappen. Al is de TOTO website anno nu wel de meest gebruikte vorm onder Nederlanders om een weddenschap bij het wedkantoor te plaatsen. De website van TOTO biedt voldoende wedopties en voorziet op tal van sporten in een breed scala aan soorten weddenschappen. Ook met een goedwerkende TOTO App weet de bookmaker te overtuigen. Zo mis je nooit de huidige stand van je weddenschap en kan je eenvoudig wedden op sport ‘on the go’. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor wedden bij Toto.nl? Registreer je dan nu gratis via onze website bij Toto en ontdek het sportweddenschappen aanbod!

Veel gestelde vragen over TOTO

Toto biedt haar spelers de mogelijkheid mee te spelen via de mobiele app. Naast de gebruikelijke website kan je de Toto mobiele app downloaden, welke beschikbaar is voor Android en Apple apparaten.

Je kan telefonisch contact opnemen met Toto sportweddenschappen door het gratis nummer 070-550 08 05 te bellen. Tussen 9.00 uur en 21.00 uur kan dit op werkdagen. De medewerkers van Toto op de telefonische klantenservice zijn in het weekend tussen 10.00 uur en 17.00 uur bereikbaar.

Om een weddenschap te plaatsen bij TOTO, log je in op je account of maak eerst een account aan, kies je de sport en wedstrijd waarop je wilt wedden, selecteer je het type weddenschap en voer je je inzet in. Klik vervolgens op ‘Plaats weddenschap’ om je inzet te bevestigen.

De winkansen of quoteringen worden berekend op basis van verschillende factoren, zoals teamsterkte, recente prestaties en marktanalyse. Hogere quoteringen vertegenwoordigen doorgaans grotere risico’s en hogere mogelijke uitbetalingen. TOTO biedt opvallend vaak hoge odds ten opzichte van de overige Nederlandse aanbieders. Mede hierdoor is TOTO een interessante keuze om een voetbalweddenschap bij af te sluiten. Jouw winnende weddenschap is immers meer geld waard door de hogere quotering!

Nee, nadat je een weddenschap hebt geplaatst bij TOTO, kun je deze niet annuleren of wijzigen. Zorg ervoor dat je je keuzes zorgvuldig overweegt voordat je een weddenschap plaatst.

Als je weddenschap bij TOTO succesvol is, worden je winsten automatisch bijgeschreven op je TOTO-account. Je kunt ervoor kiezen om je winsten op te nemen naar je eigen privé rekening.

Ja, bij TOTO wordt veiligheid van spelers en beveiliging van speler gegevens en financiële informatie zeer serieus genomen. Bij TOTO maken ze gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen en encryptietechnologieën om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn en niet toegankelijk zijn voor onbevoegden.

Ervaar zelf de voordelen van TOTO en wat zij bieden in het online wedden.

Go to www.toto.nl arrow
toggle off
Gokreclame uitschakelen.