BetCity

BetCity is een gloednieuwe nieuwe bookmaker in Nederland. BetCity zal zowel sportweddenschappen als een online casino lanceren vanaf 1 oktober 2021 met het bezit van een Kansspelautoriteit vergunning. BetCity geeft hoopvolle verwachtingen en is dan ook een partij om rekening mee te houden.

Ga naar BetCity arrow

BetCity review

BetCity is een gloednieuwe bookmaker in Nederland. Op 1 oktober 2021 zal BetCity officieel zijn online deuren openen, waarbij de goksite beschikt over een officiële licentie, welke is uitgegeven door de Kansspelautoriteit. De dag van lancering is tevens de dag dat de nieuwe wetgeving omtrent kansspelen in Nederland inwerking gaat. Door veranderende wetgeving wordt het mogelijk voor meerdere bookmakers zich met een vergunning op Nederland te richten. Veel van deze goksites zijn overigens al jaren bekend en populair in het buitenland voor het plaatsen van weddenschappen. Het leuke aan BetCity is dat het een nieuwe sportgokken-site is en geen eerdere ervaringen heeft als bookmaker in andere landen. BetCity is wat dat betreft écht een nieuwe keuze om weddenschappen te plaatsen, wat natuurlijk voor ons gokkers altijd interessant is om te bekijken. Want wat wordt de welkomstbonus? En hoe hoog vallen de quoteringen uit bij BetCity. Zitten deze cijfers mee met de bookmaker ten op zichte van concurrenten, dan kan het zomaar flink positief uitpaken als BetCity zijnde.

Inhoudsopgave

BetCity: Ambiteus en gewekte verwachtingen stemt positief

Bookmakers.nl houdt uiteraard de berichtgeving omtrent nieuwe bookmakers die zicht melden voor Nederland in de gaten. Zo ook BetCity.nl. De site is momenteel al wel te benaderen, al zal je op de bookmaker-site – die overigens wel in de BetCity sfeeren wordt getoond – nog geen mogelijkheid hebben om te gokken op sportwedstrijden.

BetCity momenteel twintig man sterk en nog zoekende

Dat BetCity ambities heeft en popelt om er echt wat van te maken als sportweddenschappen aanbieder in Nederland mogen duidelijk zijn wanneer je hun social media kanalen volgt. BetCity kwam onlangs met het bericht naar buiten, momenteel met momenteel 20 werknemers flink op dreef te zijn met het bouwen van het nieuwe innovatieve Nederlandse sportsbook. Wat dit in de praktijk gaat inhouden zal nog even op zich moeten laten wachten, maar de verwachtingen stemmen positief. Ook de slogan van BetCity maakt nieuwsgierig. De BetCity slogan luidt: Speel Slimmer! Hier zoeken we natuurlijk allemaal naar als ferfent gokkers en we zijn benieuwd hoe BetCity dit tot uiting gaat brengen.

Speel slimmer met BetCity?

Met een nog te lanceren website – waardoor we de bookmaker helaas nog niet uitvoerig hebben kunnen testen – is het altijd nog even wachten naar het uiteindelijke resultaat. Al denken wij op voorhand dat bookmaker BetCity zeker een wedkantoor is om in de toekomst rekening mee te houden. We kijken dus uit naar de eerste van oktober. Vanaf deze datum kunnen we echt gaan ervaren wat wedden op sport met BetCity.nl allemaal te bieden heeft. Houd Bookmakers.nl komende tijd (en vooral in aanloop naar de openmarkt voor gokken in Nederland) in de gaten en mis niets van nieuwe ontwikkelingen.

Ervaar zelf de voordelen van BetCity en wat zij bieden in het online wedden.

Go to www.betcity.nl arrow