Runnerz

Runnerz is het platform waar Nederlanders legaal kunnen wedden op paarden. Ontdek het voordeel dat Runnerz biedt als echte specialist in de paardensport!

Nederlands Betaal met iDEAL
Ga naar Runnerz arrow

Wedden op Paarden bij Runnerz

Paardenraces en weddenschappen zijn zonder twijfel een goede combinatie. De oude Romeinen zetten al geld in op het wagenmennen, en ook anno nu gokken we nog massaal op de vele paardenraces. Er zijn verschillende bookmakers die het paardenrennen in hun aanbod hebben opgenomen. Maar er is maar één echte specialist waar Nederlanders legaal kunnen wedden op de paardensport. Die specialist heet Runnerz.

Runnerz: Legaal wedden op paardenraces

Runnerz.nl is hét Nederlandse platform voor iedereen die graag op paardenraces gokt. Het bedrijf beschikt over een licentie van de Nederlandse Kansspelcommissie, en mag dus officieel online weddenschappen aanbieden. Runnerz verdient zijn geld door per weddenschap een bepaald percentage in te houden. Dit maakt Runnerz eigenlijk een totalisator en geen bookmaker.

Van al het geld dat wordt ingezet, gaat ongeveer 75% aan prijzengeld. Dat uitkeringspercentage is zeker niet slecht in vergelijking met andere gokbedrijven. Dat belooft wat als je bij Runnerz gaat gokken.

Runnerz biedt volop wedopties voor fans van de paardensport

Runnerz richt zich maar op één sport: paardenrennen. Toch is er op het platform verrassend veel variatie te vinden. Ten eerste kun je wedstrijden volgen op veel verschillende banen en in veel verschillende landen. Ga je bijvoorbeeld voor een wedstrijd op Gulfstream Park of Louisiane Downs in de Verenigde Staten of houd je het liever dichter bij huis? Dat kan, want ook in Europa wordt er volop geracet. Volg wedstrijden op de renbaan van het Franse Chantilly of ga voor een race op Victoria Park Wolvega. Runnerz biedt zowel langebaan- als kortebaanraces aan. Voor de variatie kun je ook nog kiezen voor wedstrijden op een grasbaan.

In het paardenrennen gaat het er natuurlijk om welk paard wint. Maar er zijn nog veel meer weddenschappen die je kunt aangaan. Bij Runnerz heb je onder andere de keuze uit:

  • Winnend: hierbij voorspel je welk paard de race wint.
  • Plaats: je zet geld in op een paard dat de top drie haalt.
  • Dubbel winnend: voor twee opeenvolgende races voorspel je welk paard wint.
  • Duo: bij deze weddenschap geef je aan welke twee paarden als eerste over de finish komen.
  • V4 en V5: voorspel van respectievelijk vier en vijf opeenvolgende wedstrijden wie er wint.
  • 2 uit 4: je zet geld in op twee paarden die minstens bij de eerste vier einidgen.
  • Trio Wanorde: wie komen er als eerste, tweede en derde over de streep? De volgorde is bij deze weddenschap onbelangrijk.

Met deze populaire weddenschappen is de lijst van Runnerz nog lang niet compleet. Het verschilt wel per wedstrijd welke opties de bookmaker aanbiedt, dus kijk altijd goed wat de mogelijkheden zijn. Geloof je meer in de kracht van een groep dan in je eigen kunnen? In dat geval kun je eventueel ook kiezen voor het groepsspel. Je koopt dan een aandeel in een weddenschap en gezamenlijk gaan jullie voor het grote geld.

Kijk live op Runnerz.nl naar de wedstrijden waar je op wedt

Paardenrennen is een behoorlijk snelle sport. Zodra het startschot valt, racen de paarden op volle snelheid over de baan. Voor je het weet, is de laatste bocht ingezet en is de finish in zicht. Juist omdat het paardenrennen zo snel gaat, wil je de wedstrijden graag live bekijken. Want als ‘jouw paard’ zij aan zij met de concurrent richting de eindstreep gaat, moet je live kunnen volgen wat er gebeurt. Het is simpelweg zonde om bij zo’n spannende sport als paardenrennen puur naar de uitslagen te kijken.

Gelukkig biedt Runnerz gokkers de mogelijkheid om wedstrijden rechtstreeks te kijken. Voor actieve leden is dit gratis. Zo heb je de eerste twee maanden van je lidmaatschap kosteloos beschikking over de live beelden. Daarna profiteer je van de gratis livestream als je regelmatig een weddenschap plaatst. Ook VIP leden hebben standaard toegang tot deze handige dienst van Runnerz.  

Profiteer jij van de kennis van een echte specialist?

Je hoeft nooit lang te wachten voordat de volgende paardenrace begint. Maar doordat er zoveel wedstrijden zijn, ken je misschien niet alle paarden die meedoen. Dat maakt het soms lastig om een goede voorspelling te doen.

Het voordeel Runnerz is dat je gokt bij een echte specialist in de paardensport. Dat betekent dat alle kennis in huis is om je van goede informatie te voorzien. En dat doet Runnerz ookEr zijn bijvoorbeeld regelmatig voorbeschouwingen op de wedstrijden te lezen. Bovendien laten een aantal kenners weten welk paard ze op de eerste, tweede, derde en zelfs vierde plek verwachten. Zelfs als je nog niet zo bekend bent met de paardensport, kun je bij Runnerz dus gemakkelijk een gokje wagen.

Betaalopties en limieten bij Runnerz

Als je rondkijkt op de Runnerz website, kun je bijna niet om de registratieknop heen. Je kunt dus maar één ding doen als de website en het aanbod je bevallen: een account aanmaken zodat je klaar bent om te gaan wedden bij Runnerz.

Het creëren van een account gaat snel en simpel. Je hoeft alleen maar de stappen te volgen en binnen een paar minuten is alles geregeld. Als je eenmaal een account hebt, dan kun je geld gaan storten. Runnerz accepteert betalingen via iDEAL, Paysafecard en creditcard (VISA en MasterCard). Er geldt een minimumbedrag van 20 euro. Let er wel op dat Runnerz voor stortingen onder de 100 euro transactiekosten rekent. Wie vaak gaat wedden op paardenraces, doet er dus goed aan om per keer wat grotere bedragen te storten.

Ben je bang dat je je gaat verliezen in de vele weddenschappen en dat je meer geld inzet dan je eigenlijk kunt missen? Dat hoeft niet, want Runnerz heeft een handig extraatje ingebouwd. Je kunt namelijk zelf een weeklimiet instellen waardoor je account bevriest als je over het bedrag heen gaat. Hoe hoog de limiet is, bepaal je zelf. Ook is het helemaal aan jou hoeveel geld je inzet per weddenschap. Er zijn wel inzetlimieten waar je rekening mee moet houden. Zo is er een maximum van 250 euro bij de weddenschappen Winnend, Dubbel Winnend, Plaats, Koppel en Duo. Bij de overige weddenschappen mag je maximaal 1000 euro per keer inzetten.

Verdien extra speelgeld met de Runnerz bonusacties

Wanneer je je inschrijft bij een bookmaker, is het wel zo leuk als je meteen een extraatje ontvangt. Runnerz verwelkomt nieuwe leden daarom met een bonus van 25 euro. Het fijne van deze welkomstbonus is dat er weinig strenge voorwaarden aan verbonden zitten. Het enige wat nodig is, is een eerste storting van 50 euro of meer. Vervolgens heb je veertien dagen de tijd om het bonusbedrag in te zetten. De winst die je maakt, mag je natuurlijk gewoon houden.

Ben je enthousiast over Runnerz én heb je nog meer paardenfans in je vrienden- of kennissenkring zitten? Dan is er ook een andere mogelijkheid om extra speelgeld te verdienen. Runnerz beloont je namelijk wanneer iemand zich via jou aanmeldt en een storting doet. Voor elke nieuwe persoon die je aanbrengt, ontvang 10 euro in je account. Bij een totaal van vijf mensen komt daar nog een superbonus bovenop van 50 euro. Als dat geen goede reden is om Runnerz aan te bevelen bij je vrienden?

Extra beloningen in de RunnerzClub en VIP Club

Wedden bij Runnerz levert je hopelijk veel winst op. Maar ongeacht of een paardenrace verloopt zoals je verwacht of niet, er valt altijd iets extra’s te verdienen. Elke weddenschap is namelijk gekoppeld aan het Runnerz spaarprogramma. Via dit programma spaar je voor gratis wedtegoed of gratis kijktijd voor de live wedstrijden. Hoe meer punten je hebt, hoe meer wedtegoed of kijktijd er beschikbaar komt.

Iedere gokker doet automatisch mee aan het RunnerzClub spaarprogramma. Gok je vaak met grote bedragen en ben je het standaard spaarprogramma ontstegen? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor het speciale VIP-programma. Als VIP word je door Runnerz extra in de watten gelegd. Zo heb je bijvoorbeeld altijd toegang tot de livestream en er staat een persoonlijke VIP manager tot je beschikking. Ook komt er één of twee keer per kwartaal een super promotieactie jouw kant op. Behoor je tot de Gouden VIP-leden, dan worden je RunnerzClub punten zelfs voortdurend verdubbeld. Het loont zich dus echt om voor al je paardenweddenschappen naar deze ene bookmaker te gaan. 

Mailen en bellen met de Runnerz klantenservice

Runnerz heeft alles prima voor elkaarJe kunt live wedden op paardenraces, er zijn volop voorbeschouwingen en tips te vinden, er is een mooie welkomstbonus en de meestgestelde vragen staan helder uitgelegd op de FAQ-pagina. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je tegen een probleem aanloopt wanneer je geld in wilt zetten op een race. Op dat soort momenten kun je gelukkig terugvallen op de Runnerz klantenservice.

Er zijn twee manieren waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice: telefonisch en via e-mail. Een chatfunctie ontbreekt helaas, dus bij dringende vragen ben je aangewezen op je telefoon. Als extra service kun je bij Runnerz wel een terugbelverzoek indienen. Dat is wel zo prettig, want die belkosten bewaar je natuurlijk liever voor je weddenschappen.