iDEAL

iDEAL is een online betaalsysteem aangeboden door Currence en werd opgericht in 2005. Online betalingen via iDEAL zijn voornamelijk gericht op de Nederlandse consument. Het betaalsysteem wordt bij meer dan 50% van de online transacties in Nederland gebruikt en is dan ook erg populair te noemen.

Wedden met iDEAL

Betalen met iDEAL is voor de Nederlandse consument de meest gebruikte betalingsmethode voor het doen van online transacties. Betalingsmethode iDEAL is eigendom van de Nederlandse organisatie Currence. Het betalingsysteem iDEAL werd door Currence in 2005 is gelanceerd en is een overeenkomsten tussen banken en online winkels, waar we ook de Nederlandse bookmakers onder mogen beschouwen. Betalen via iDEAL is populair onder Nederlanders. Zo worden tegenwoordig meer dan 50% van de Nederlandse online betalingen via iDEAL gedaan en wordt deze methode meer gebruikt dan bijvoorbeeld betalingen via de creditcard. Waar in 2006 voor een bedrag van 4,5 miljoen aan transacties werd gedaan via deze betalingsmethode, steeg dit bedrag naar 222 miljoen Euro een kleine tien jaar later in 2015.

iDeal-betalingen voor wedden bij online bookmakers

iDEAL koppelt de gebruiker aan zijn of haar eigen omgeving middels internetbankieren. Om ideal te gebruiken dien je een bankrekening te hebben bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Betalen kan bij vrijwel alle Nederlandse webwinkels. Maar ook online casino’s en bookmakers met de beschikking over een licentie vanuit Nederland bieden iDEAL als betalingsmethoden aan. Hoewel de betalingsmethode voornamelijk in Nederland wordt gebruikt, doet dit niets onder aan snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid van de betalingsdienst. De snelheid en koppeling met je eigen vertrouwde bankomgeving draagt daarbij ook bij in het gebruikersgemak, aangezien de gebruiker deze methode reeds kent. Betalen via iDEAL gebeurt op per directe basis en een online transactie is dan ook binnen enkele momenten doorgezet. Betaalsysteem iDEAL biedt dan ook realtime online transacties bij het storten van geld naar de bookmaker, waardoor je per direct gebruik kunt maken van het gestorte bedrag op je spelersaccount.

Hoe kan ik een storting doen bij een bookmaker met iDEAL?

Transacties verrichten via iDEAL werkt eenvoudig en is volledig gericht op gebruikersgemak. Je maakt een storting via iDEAL door in te loggen op je bookmakers-account en naar de betalingssectie van de goksite te gaan. Kies de iDeal als stortingsmethode en selecteer hierbij vervolgens jouw aangesloten bank. Zodra je wordt doorverwezen naar een pagina voor internetbankieren, dien je de gewenste storting middels deze iDEAL transactie te specificeren. Je voert hier het gewenste bedrag in dat je wilt storten naar je spelersaccount bij de bookmaker en loopt vervolgens via je eigen vertrouwde online bankomgeving de stappen af. Een transactie via iDEAL is veilig. Zo wordt je op 2 verschillende manieren gevraagd om je identiteit te bevestigen (tweefactorauthenticatie).

Heb je alle stappen doorlopen en de gewenste transactie naar de bookmaker gevestigd? Mooi! Want dit is slechts alles dat je met betalingen via iDEAL hoeft te doen. Binnen slechts enkele seconden is je transactie namelijk doorgezet en zal het gekozen bedrag op de spelersaccount van jouw bookmaker zichtbaar zijn. Vanaf dit moment kan je direct aan de slag met het gestorte bedrag en verder spelen en weddenschappen plaatsen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.