Bonussen

Inschrijven bij een bookmaker kan je zomaar via hun goksites een mooie welkomstbonus opleveren. Ook als je al wat langer lid bent, valt er geregeld speelgeld of een risicovrije weddenschap te verdienen. Met onderstaand overzicht weet je precies welke bonussen bij de goksites op jou liggen te wachten!

Direct een leuke start met de bookmaker bonus

Inschrijven op de goksite bij een bookmaker kan je zomaar een mooie welkomstbonus opleveren. Veel bookmakers proberen namelijk jou als speler te verleiden juist voor hun als bookmaker voor weddenschappen te kiezen. Maar ook als je al wat langer lid bent, valt er af en toe speelgeld of een risicovrije weddenschap te verdienen. Met dit handige overzicht weet je precies welke bonussen er op jou liggen te wachten bij de bookmakers!

Een warm welkom bij de bookmaker met de 100% stortingsbonus

De eerste kennismaking met een bookmaker levert vaak een welkomstbonus op. De 100% stortingsbonus is hiervan de bekendste. Bij deze populaire welkomstbonus draait het allemaal om de eerste storting. De bookmaker verdubbelt namelijk het bedrag dat je in je account stort. Op deze manier heb je met een storting van € 50,- meteen € 100,- tot je beschikking om in te zetten op sportweddenschappen. Als dat geen mooie verwelkoming is?

Niet elke bookmaker die met een stortingsbonus werkt, kies voor een 100% bonus. Er zijn meerdere varianten bij bookmakers, zoals bijvoorbeeld de 50% of de 200% stortingsbonus. In dat laatste geval kan een storting van € 50,- dus al € 150,- gratis speelgeld opleveren. Bij dit soort welkomstbonussen telt meestal alleen de eerste storting mee. Toch kunnen bookmaker ook hierin variëren. Wie weet levert jouw tweede en zelfs derde storting alsnog een extra bedrag op.

Probeer bookmakers uit met een No Deposit bonus

Als je in aanmerking wilt komen voor een 100% stortingsbonus, dan moet je natuurlijk eerst geld in je account storten. Maar wat als je nog niet zeker weet of de bookmaker wel bij je past? Je wilt geen tientallen euro’s storten om er vervolgens achter te komen dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt. Gelukkig bestaan er ook bookmakers die alvast gratis speelgeld weggeven vóórdat je daadwerkelijk een storting doet. Je krijgt dan te maken met de zogenaamde No Deposit bonus. Voor deze bonus hoef je je alleen maar te registreren. Geld storten komt pas in een latere fase aan de orde.

De No Deposit bonus is puur bedoeld om een bookmaker uit te proberen. Verwacht dus geen grote bedragen waarmee je meteen volop kunt gaan wedden op sportwedstrijden, maar denk eerder aan € 5,- of € 10,-. De winst die je met de No Deposit bonus maakt, mag je natuurlijk houden. En hopelijk houd je er daarnaast ook een goede bookmaker aan over.

Er valt alleen maar te winnen met een free bet

Gratis speelgeld is altijd interessant, ook al gaat het maar om een paar euro. Als je na de No Deposit bonus besluit om verder te spelen bij de bookmaker, kan het zomaar gebeuren dat je vaker in aanmerking komt voor iets extra’s. Meestal geven de bookmakers gratis speelgeld weg in de vorm van een free bet.

Een free bet geeft je de mogelijkheid om te gaan wedden zónder dat je een beroep doet op je speelsaldo. Het is namelijk de bookmaker die deze weddenschap financiert. Ook hier geldt: verwacht geen grote bedragen om mee te gokken. Met een free bet van € 10,- mag je al heel tevreden zijn. Daar staat wel tegenover dat je geen geld hoeft in te zetten en dus nooit iets verliest. Je kunt alleen maar winnen als je met een free bet speelt. Óf je maakt winst óf je verliest de weddenschap zonder dat je een ingezet bedrag kwijt bent. 

Free bets worden vaak ingezet wanneer er een interessante wedstrijd of een groot toernooi op de agenda staat. De Champions League-finale kan voetbalfans dus al een gratis weddenschap opleveren. Of wat dacht je van de Tour de France of het WK darts? Bookmakers hebben namelijk free bets klaarliggen voor alle soorten gokkers. Houd er wel rekening mee dat de inzet doorgaans een lening is. Als je de weddenschap wint, mag je dus alleen de daadwerkelijk gemaakte winst houden. Het bedrag van de inzet gaat weer terug in de kas van de bookmaker.

Risicovrije weddenschap: winst óf je inzet terug

Je hebt ongetwijfeld heel wat sportkennis. Die kennis leidt hopelijk tot veel winnende weddenschappen. Maar in de sportwereld zijn wedstrijden niet altijd even goed te voorspellen. Een slechte dag kan er zomaar toe leiden dat Roger Federer als verliezer de tennisbaan af gaat. En een blessure van de doelman blijkt misschien wel funest voor het altijd zo stabiele Real Madrid. Bij elke weddenschap die je aangaat, is er een kans dat je verliest. Zelfs een weddenschap die op papier redelijk makkelijk te winnen is, geeft geen garantie op winst. Want als blijkt dat jouw voorspelling niet uitkomt, ben je de inzet helaas toch kwijt. Gelukkig geven veel bookmakers je af en toe de kans om geheel risicovrij te wedden.

Risicovrije weddenschappen behoren tot de populaire bonusacties van bookmakers. In de basis lijkt de risicovrije weddenschap veel op de free bet. Zo kun je bij beide bonussen nooit je inzet verliezen. Bij de free bet ligt de oorzaak in het feit dat de bookmaker de weddenschap financiert. Bij de risicovrije weddenschap ben je wel zelf verantwoordelijk voor de inzet. Maar mocht je verliezen, dan krijg je deze inzet gewoon weer terug. Je loopt dus echt geen enkel risico als je deze weddenschap aangaat.

Het risicovrije kan slaan op de hele weddenschap, maar ook op een klein deel ervan. Er zijn namelijk bookmakers die bij vooraf geselecteerde wedstrijden of competities een extraatje inbouwen. Als je bijvoorbeeld wedt op een voetbalwedstrijd uit de Britse Premier League, dan krijg je misschien wel je inzet terug wanneer het 0-0 blijft. Een doelpuntloze wedstrijd zorgt er dan voor dat je niets verliest.

Speel via je mobiel en ontvang een bonus

De manier waarop je geld in kunt zetten op sportwedstrijden, is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Nog niet zo lang geleden moest je echt de deur uit om je voorspellingen door te geven aan een bookmaker. Tegenwoordig gaat veruit het grootste deel van de gokkers voor een online weddenschap. En daarin worden we steeds veeleisender. Want natuurlijk wil je niet vastzitten aan de laptop die thuis op de keukentafel staat. Je wilt ook gewoon kunnen wedden als je in de trein zit of even koffiepauze hebt op het werk. Logisch dus dat bookmakers veel tijd en geld investeren in het verbeteren van hun mobiele website of app.

Aangezien bookmakers veel investeren in hun mobiele platform, willen ze uiteraard dat gokkers het massaal gaan gebruiken. Hoe bereiken ze dat? Inderdaad, met een bonus. De mobiele bonus is bedoeld voor spelers die voor het eerst een weddenschap plaatsen via hun smartphone of tablet. Bij deze bonus gaat het vaak om een free bet of risicovrije weddenschap. Weet jij winst te maken met de mobiele bonus?

Profiteren van de vriendenbonus

Zodra je geld begint te verdienen met je sportkennis, wordt je omgeving meteen nieuwsgierig. En misschien raken je vrienden of familieleden ook wel geïnteresseerd in sportweddenschappen. Op dat moment is het te hopen dat jouw bookmaker een vriendenbonus uitkeert. Bij deze bonus krijg je geld voor iedere speler die zich via jou aanmeldt. Voorwaarde is wel dat hij of zij daadwerkelijk een storting doet. Voor de vriendenbonus hoef je weinig meer te doen dan andere mensen enthousiast maken over de bookmaker. Duimen dus dat jouw omgeving net zoveel passie heeft voor sportweddenschappen als jij.

Zo mis je geen enkele bonusactie

De ene bookmaker is veel vrijgeviger dan de andere. Wil je zeker weten dat je bij een online bookmaker terechtkomt die regelmatig nieuwe bonusacties op de goksite voor je klaar heeft staan? Doe dan wat research voordat je je inschrijft. Als je eenmaal lid bent, is het zaak om de promotiepagina en/of social media in de gaten te houden. Op deze plekken krijg je vaak als eerste te horen dat er een nieuwe bonusactie aan komt.

Veel gestelde vragen over Bonussen

Zodra je op zoek gaat naar een bookmaker, valt er meteen één ding op: de grote hoeveelheid welkomstbonussen die ze op hun goksites aanbieden. Deze bookmaker bonussen worden vaak met veel bombarie aangekondigd. Teksten als “stort nu € 100,- en speel met € 200,-“ moeten je uiteindelijk verleiden om een account aan te maken op de goksite en geld te storten. Dat is dan ook direct de belangrijkste reden waarom bookmakers op hun goksites met bonussen werken. Een goede bonus moet spelers namelijk overtuigen om lid te worden. Zie het als een geschenk waarmee de bookmaker je enthousiast verwelkomt in hun online wereld van weddenschappen.
Mooie bonussen bij bookmakers zijn natuurlijk niet alleen weggelegd voor nieuwe leden. Wanneer je eenmaal lid bent, merk je namelijk al snel dat ook vaste spelers beloond worden. Sommige bookmakers strooien graag met risicovrije weddenschappen, free bets, mobiele weddenschappen en vriendenbonussen. Dit doen ze niet zomaar. Met de vele bonusacties proberen bookmakers zich te onderscheiden met hun goksite van de concurrentie. Daarbij hebben ze altijd dat ene doel voor ogen: zoveel mogelijk nieuwe spelers, maar ook bestaande spelers aan zich binden. De online bonusacties zijn dus eigenlijk een slimme marketingtruc, maar dat maakt weinig uit als je kunt profiteren van mooie extra’s.
Bonussen bij bookmakers klinken als een geschenk uit de hemel. Hoe interessant de bonussen ook lijken, je krijgt ze vaak niet zomaar. Bookmakers stellen graag de nodige eisen aan hun bonussen. Denk bijvoorbeeld aan minimale quoteringen of minimale stortingsbedragen. Hoe meer er te winnen valt, hoe strenger de eisen zijn. Bij een 100% stortingsbonus kan het zomaar zijn dat je eerst honderden euro’s moet inzetten op hun goksite, voordat je de actie eenmaal hebt vrijgespeeld. Aan een free bet of risicovrije weddenschap stellen bookmakers dan weer veel minder zware eisen. Het belangrijkste is dat je je bij elke bonusactie even kort verdiept in de bonusvoorwaarden. Hiermee voorkom je dat je onverwacht met lege handen blijft staan.
toggle off
Gokreclame uitschakelen.