Speel bewust

Speel bewust door verantwoord te gokken

Bij hechten we grote waarde aan de veiligheid en het welzijn van onze spelers. We streven ernaar om een verantwoord speelomgeving te bieden waarin spelers kunnen genieten van ons aanbod van kansspelen op een gezonde en gecontroleerde manier. We willen dat gokken een plezierige vorm van entertainment blijft en dat spelers bewust zijn van de mogelijke risico’s. Onze “Speel Bewust” pagina is bedoeld om spelers te informeren over verantwoord spelen en om hen te helpen controle te behouden over hun speelgedrag. We bieden diverse tools, informatie en richtlijnen aan om spelers te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Zelfevaluatie

Op onze “Speel Bewust” pagina hebben we een zelfevaluatie test ontwikkeld die spelers kunnen invullen om inzicht te krijgen in hun speelgedrag. De test bestaat uit een reeks vragen die spelers kunnen helpen bij het beoordelen van hun gokgedrag en het identificeren van eventuele risico’s.

Stel Grenzen

We moedigen spelers aan om persoonlijke limieten en speelgrenzen in te stellen. Via ons platform kunnen spelers eenvoudig hun stortingslimieten, inzetlimieten en verlieslimieten beheren. Dit helpt spelers om hun speelactiviteiten binnen hun budget en comfortzone te houden.

Tijd- en Geldbeheer

Op onze “Speel Bewust” pagina delen we handige tips en richtlijnen voor tijd- en geldbeheer tijdens het gokken. We benadrukken het belang van het stellen van realistische doelen, het nemen van pauzes en het vermijden van impulsgokken.

Bescherming van Minderjarigen

We nemen de bescherming van minderjarigen zeer serieus. Onze website en diensten zijn uitsluitend bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder. We implementeren strikte leeftijdsverificatieprocedures en werken samen met relevante instanties om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot onze kansspelen.

Hulp en Ondersteuning

Op onze “Speel Bewust” pagina bieden we ook een overzicht van externe hulpbronnen en organisaties die gespecialiseerd zijn in gokverslaving en probleemgokken. We moedigen spelers aan om contact op te nemen met deze instanties als ze behoefte hebben aan professionele hulp en ondersteuning.

Bij Bookmakers.nl zijn we vastbesloten om verantwoord spelen te bevorderen en een veilige omgeving te bieden voor al onze spelers. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij eventuele zorgen omtrent gokgedrag.

Heeft u dringend hulp nodig?

Als u direct hulp zoekt voor een gokprobleem, kunt u contact opnemen met de landelijke hulplijn van Stichting AGOG. Bel naar het telefoonnummer: 0900-2177721 (€ 0,10 per minuut) voor snelle ondersteuning.

Daarnaast zijn er andere organisaties die gespecialiseerd zijn in het bieden van hulp bij gokverslaving, zoals Jellinek en Stichting Voorkom. Hieronder vindt u hun contactgegevens voor meer informatie en begeleiding:

➜ Jellinek
Vlaardingenlaan 5
Postbus 3907
1001 AS Amsterdam
Website: https://www.jellinek.nl

➜ Stichting Voorkom
Pelmolen 8
Postbus 91
3994 XZ Houten
Website: https://www.voorkom.nl

Neem alstublieft contact op met deze organisaties als u dringend hulp nodig heeft. Zij staan klaar om u te ondersteunen bij uw gokprobleem.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.