Betaalmethodes

Beschikbare betalingsopties voor online wedden

Een belangrijke factor bij het kiezen van een geschikte bookmaker zijn de beschikbare betalingsopties welke een bookmaker aanbied. Niet iedere bookmaker heeft dezelfde betalingsopties beschikbaar op hun goksite, waardoor je mogelijk geen gebruik kan maken van je vertrouwde betalingsmethode. En welke en wat voor soort betalingsopties worden mij over de breedte aangeboden door de bookmakers? Veel! Vrijwel alle bekende betalingsmethodes die we kennen in het dagelijkse leven. Bookmakers verschillen daarin niet veel van andere winkels, zoals webshops. Bookmakers bieden vaak zelfs meer opties dan webwinkels, waaronder E-wallets, mobiele betalingen, cryptovaluta’s en bijvoorbeeld de Paysafecard. Lees in dit artikel alles over het betalen en uitbetalen bij een bookmaker. We nemen alle populaire betalingsopties die de bookmakers aanbieden met je door via deze pagina!

Binnenkort: Sofort, Trustly, Visa, Paysafecard, Neteller, MasterCard / VISA, Bancontact, Bitcoin, Bankoverschrijving

Welke betaalmethode moet ik kiezen voor bookmaker transacties?

Dit hangt af van wat u van uw transacties verwacht. Ben je opzoek naar eenvoudig geldovermaken en hierbij zoveel mogelijk gebruikersgemak? Dan lijkt een betaling via het populaire iDEAL een goede optie. Het gebruik van uw Visa/Mastercard zijn ook opties om te overwegen en zorgen voor weinig rompslomp . Of biedt een bookmaker misschien wel het wereldwijde betalingsysteem Paypal aan? Via Paypal kan je namelijk binnen enkele seconden een transactie naar een gewenste partij versturen. Daarbij biedt Paypal ook bescherming over de transactie die je via hun platform verricht.

Als u uw bankgegevens liever niet deelt, dan zijn de bekende online e-wallets Skrill of Neteller ook een optie om te overwegen bij het storten en laten uitbetalen van bookmaker geld. Op het internet behoren deze twee betalingsproviders tot de absolute top en bieden een veilige en snelle manier om transacties uit te voeren. transactie uit te voeren.

Wil je betalingen doen naar een bookmaker via je mobiele telefoon? Als u op zoek bent naar mobiele betalingen, zijn Google Pay voor Android of Apple Pay voor iPhone geweldige, vertrouwde en snelle opties.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.