LeoVegas

LeoVegas is wereldwijd bekende bookmaker en scoort goed in sportweddenschappen via mobiel wedden. Wil je meer weten over LeoVegas? Je leest alle informatie in onze LeoVegas review!

Ga naar LeoVegas arrow

LeoVegas Review

📢 Deze LeoVegas review is puur geschreven op informatieve basis toelopend naar de vernieuwde Nederlandse kansspelwetgeving. Er wordt niet getracht met deze review om Nederlandse inwoners op dit moment onwettig te laten spelen bij deze bookmaker. Wij verwijzen daarom ook niet door naar de betreffende bookmakers website. Wil je een geschikte bookmaker voor Nederland vinden? Kies in ons vergelijkingsoverzicht voor het huidige actuele aanbod met bookmakers voor Nederland. Zo speel je altijd legaal als Nederlander en onder bescherming van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

LeoVegas is een wereldwijd bekende speler op de gokmarkt. Bookmaker LeoVegas Sport heeft wereldwijd afgelopen jaren grote impact gehad met hun aantrekkelijke en competitieve odds met sportweddenschappen. In deze LeoVegas review kijken we naar alle gebieden van de goksite en kijken we verder naar het gokbedrijf zelf, waar we LeoVegas dieper onder de loep nemen en een blik werpen op hun gokdiensten en overige functies. LeoVegas werd in 2012 voor het eerst gelanceerd als een online casino en introduceerde als toevoeging hun sportsbook in 2016 om te concurreren met enkele van de grootste namen in de wereld van weddenschappen.

Inhoudsopgave

LeoVegas biedt veel weddenschappen met interessante odds!

LeoVegas al een aanzienlijk aanbod in verschillende soorten sportweddenschappen op de bookmaker site, met 33 verschillende sporten om een weddenschap op te plaatsen. Of het nu gaat om traditioneel populaire sporten zoals voetbal, paardenraces en tennis, die bij de meeste mensen het meest geliefd zijn en waar logischerwijs ook het meest op gegokt wordt. Andere sporten zoals wielrennen en basketbal zijn al tevens voorzien van een groot aantal soorten weddenschappen. LeoVegas dekt de lading uitstekend met een brede keuze en voor iedere sportfan, dan ook tal van keuze om te voorspellen.

Het mag duidelijk zijn wanneer je op de bookmaker site van LeoVegas komt dat voetbal een enorm grote rol speelt. We kunnen zelfs stellen dat LeoVegas tot de beste wereldwijd behoort in het aanbod van voetbalweddenschappen. Wil je dus voornamelijk wedden op voetbal bij een bookmaker? Bij LeoVegas zit je gelijk bij één van de allerbeste in de branche. Elke internationale en clubgebaseerde competitie van over de hele wereld is beschikbaar bij LeoVegas en zijn voorzien van veel verschillende soorten weddenschappen, waaronder bijvoorbeeld: wedden op de matchwinnaar, eerste doelpuntenmaker, correcte score, handicapweddenschappen en finalisten en de uiteindelijke EURO 2021 toernooiwinnaar. Naast het voorzien van weddenschappen kan je LeoVegas ook radplegen voor het breder verdiepen in een bepaalde wedstrijd en hierop je weddenschap uiteindelijk beter vunderen. LeoVegas voorziet o.a. in nuttige statistieken over aankomende wedstrijden en toont ook de recente vorm van de teams, onderlinge confrontaties en betrokken spelers. Deze bookmaker helpt je echt een hand op weg!

Naast voetbal is tennis ook een sport die er écht bovenuit springt bij LeoVegas. Wedden op tennis kan op veel soorten wedtypes – vaak ook in combinatie met live wedden en een beschikbare live stream voor het live volgen van tennis. Met een hoge kwaliteits stream geniet je van hoogwaardige toernooien met tennise hoogste kwaliteit. Van grand slam-toernooien, waaronder Wimbledon en de US Open, tot evenementen van de challenger en toekomstige series, fans van zowel het heren- als het damesspel kunnen zich verheugen op LeoVegas. Ondertussen winnen rugby en cricket voortdurend aan populariteit bij LeoVegas, samen met sporten als boksen en MMA.

Veiligheid en LeoVegas

Spelers kunnen er zeker van zijn dat LeoVegas, ondanks hun gebrek aan jarenlange ervaring in de sportwedden-branche, een betrouwbaar platform is om sportweddenschappen op af te sluiten. LeoVegas is in veel Europese landen gereguleerd en bezit een licentie van zowel de UK Gambling Commission als de Malta Gaming Authority. Bij LeoVegas worden transacties ondersteund door een ultramoderne SSL-codering, alle transacties die bij LeoVegas worden verwerkt, zijn volledig veilig. Dit is ongeacht uw keuze betreft betalingsmethode . Zoals altijd is wedden bij LeoVegas alleen beschikbaar voor mensen ouder dan 18 jaar, terwijl het bedrijf er ook voor probeert te zorgen dat het wedden slim wordt uitgevoerd, waarbij bestedingslimieten kunnen worden ingesteld. Klanten zullen ook worden gevraagd om hun identiteit te verifiëren bij registratie, wat kan betekenen dat ze aanvullende documentatie via e-mail of post moeten verstrekken.

Hoe behulpzaam is de LeoVegas klantenservice?

LeoVegas lost problemen of problemen snel op dankzij hun efficiënte klantenservicefuncties. Het hele jaar door 24/7 bereikbaar, klanten kunnen een lid van het LeoVegas-team bereiken via e-mail, telefoon of live-chat. Met de LeoVegas-site – die zowel in het Engels als in het Zweeds beschikbaar is. Hoewel er niet vaak problemen optreden als gevolg van LeoVegas’ effectieve sportsbook-activiteiten en gebruiksvriendelijke interface, zijn de responstijden over het algemeen zeer goed in het zeldzame geval dat klanten worden gedwongen om hulp te zoeken. Voor degenen die op zoek zijn naar snelle hulp, is de LeoVegas live-chatfunctie ongetwijfeld de beste optie.

Ervaar zelf de voordelen van LeoVegas en wat zij bieden in het online wedden.

Go to LeoVegas.com arrow