PayPal

PayPal is de meest gebruikte en betrouwbare e-wallet ter wereld. PayPal biedt ook services richting bookmakers voor het voorzien van betalingen en afhandeling van transacties. Lees hier alle PayPal mogelijkheden bij het wedden bij een bookmaker.

Wedden met PayPal

PayPal is wereldwijd de grootste, bekendste en betrouwbaarste e-wallet. PayPal wordt veel gebruikt bij online winkelen. Al biedt PayPal ook betaalservices bij bookmakers met het doen van een transactie voor online wedden. PayPal is kritisch met welke bookmakers het bedrijf in zee gaat en deze betaalmethode wordt dan ook niet door iedere bookmaker ondersteund. Een bookmaker met de optie voor betalingen via PayPal heeft dus al snel een streepje voor, ten aanzien van het gebruikersgemak en betrouwbaarheid niveau de wereldwijde betaalservice kent.

Waarom PayPal gebruiken voor betalingen bij online wedden?

Waar PayPal wereldwijd al jaren onder velen bekend is als online betalingsprovider, is dit op het gebied van online gokken en financiële diensten voor sportweddenschappen, toch een relatief nieuwe speler. Er zijn anderen die er al veel langer mee bezig zijn dan PayPal. Denk bijvoorbeeld aan Neteller of de online betalingsdienst Skrill. Toch zit PayPal al veel langer in de e-wallet-industrie. Nu moet u de voor- en nadelen van het gebruik van deze betaalmethode afwegen (we zullen dat in een beetje bespreken).

Wanneer je kiest voor de betaling service van PayPal, kan je rekenen op tientallen jaren van ervaring op het gebied van online transacties en wordt je geld ondergebracht en verwerkt bij een betalingsdienst met zeer grote naam en reputatie. PayPal wordt van over de hele wereld gebruikt en het bedrijf verzorgd miljoenen transacties op jaarbasis. Uiteraard verlopen al deze transacties beveiligd over de netwerken en servers van PayPal zelf. Op deze manier kan PayPal de veiligheid waarborgen door alles in eigen hand te houden.

PayPal brengt zijn beveiligingservaring vanuit het verleden en de hoogste veiligheidstandaard van deze tijd, tot een zeer veilig en betrouwbare online betalingsdienst. PayPal was oorspronkelijk vooral gericht op Ebay, waar het ook tig van casussen heeft meegemaakt en veiligheid steeds beter en verder geoptimaliseerd werd. Bovendien biedt het bedrijf zijn klanten 6 niveaus van voorzorgsmaatregelen om elke transactie veilig te houden. Dat is het beveiligingsniveau dat uw account krijgt.

Wat PayPal als bedrijf doet om veiligheid te garanderen, is simpelweg een hele reeks diensten nemen die al in gebruik zijn en deze aanbieden aan een andere set en meer specifieke groep klanten. Het beveiligingsniveau dat het biedt, maakt het een redelijk goede optie waarnaar u kunt overschakelen als u op zoek bent naar een alternatief voor creditcardstortingen en bankoverschrijvingen.

Hoe te storten met PayPal – Stap voor stap

  1. Log in op uw bookmaker-account
  2. Ga naar de stortingspagina en kies PayPal als uw betalingsoptie
  3. Voer het bedrag in dat u wilt storten en bevestig
  4. Nu wordt u automatisch doorgestuurd naar uw PayPal-account waar u moet inloggen en de betaling moet autoriseren (Let op, als u geen account heeft, kunt u er nu een registreren vanaf dezelfde pagina)
  5. Klaar!

Hoe werkt geld opnemen met PayPal

  1. Stap voor stap
  2. Log in op uw bookmaker-account
  3. Ga naar de opnamepagina en kies PayPal als uw voorkeursmethode
  4. Voer het bedrag in dat u wilt opnemen en bevestig
  5. Gedaan! Het geld moet binnen 48 uur op je rekening staan

Uw bankrekening koppelen met PayPal

Houd er rekening mee dat voordat u uw PayPal-rekening voor elk type transactie kunt gebruiken, u uw rekening aan uw bankrekening moet koppelen. Het proces om uw bankrekening aan uw PayPal-rekening te koppelen, vereist een testopname en storting van en naar uw bankrekening.

Wat als u contant geld wilt toevoegen aan uw PayPal-rekening? Er zijn twee opties voor u beschikbaar. De eerste is via uw bankrekening en de andere optie is via de PayPal-cashservice.

Klik op de link ‘geld toevoegen’ onderaan uw PayPal-rekeningsaldo. U wordt dan gevraagd om te kiezen welke bankrekening u wilt gebruiken. U moet dan het bedrag invoeren dat u aan uw account wilt toevoegen en vervolgens op “Toevoegen” klikken.

Om de PayPal-cashservice te gebruiken, volgt u vrijwel hetzelfde proces. In plaats van een bankrekening te kiezen, selecteert u nu de lokale leverancier die aan PayPal is gekoppeld. U krijgt dan een speciale code of barcode na het aanvragen van een aanbetaling. Houd er rekening mee dat er een service voor de geldoverdrachtservice zal zijn die van leverancier tot leverancier zal verschillen. Uw PayPal-rekening wordt dan direct bijgeschreven.

Beveiliging en kosten

Strakke beveiliging is een van de belangrijkste redenen waarom wedden met PayPal de veiligste stortings- en opnamemethode blijft. Dit is vooral de reden waarom het zo succesvol is als e-wallet online dienst. Het biedt eersteklas beveiliging die is beproefd en getest – wat een van de belangrijkste redenen is waarom de UK Gambling Commission PayPal-transacties blijft toestaan.

Deze functie is natuurlijk heel aantrekkelijk voor gokkers. Het maakt gebruik van de nieuwste technologie, betalingen en andere transacties zijn versleuteld. Uw financiële en persoonlijke gegevens blijven tijdens elke transactie niet openbaar.

Houd er rekening mee dat het doen van stortingen op uw PayPal-rekening helemaal gratis is. De enige keer dat ze kosten in rekening brengen, is wanneer u geld opneemt voor een transactie, of u nu gokt op een sport of wanneer u online een aankoop doet. Dit is waar PayPal zijn geld verdient – het is meestal een commissie van 3,4%. Houd er rekening mee dat de tarieven veranderen, omdat de transactiebedragen variëren en zijn geclassificeerd volgens niveaus. Sommige niveaus hebben lagere commissietarieven, soms lager dan 2,4%.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.