Haal het maximale uit het WK Vrouwen 2023 met Circus.nl

24 juli 2023

Bij Bookmakers.nl hebben we een mooie opwindende actie bij Circus.nl voor je klaar staan. Je profiteert bij bookmaker Circus namelijk tijdens het WK Voetbal voor vrouwen in Nieuw-Zeeland en Australië, dat plaatsvindt van 20 juli tot en met 20 augustus 2023. Dit WK pak je namelijk bij live weddenschappen een Live Boost van maar liefst 10% extra mee. Lees verder voor alle details!

10% Live Boost bij Circus tijdens het WK vrouwen

Circus.nl heeft speciaal voor het WK Vrouwen 2023 een exclusieve deal voor jou klaarstaan: de unieke 10% Live Boost! Met deze bijzondere aanbieding krijg je de kans om je winst aanzienlijk te vergroten bij live bets op de wedstrijden van het toernooi. Stel je eens voor dat je een weddenschap plaatst op een spannende wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen of een andere favoriete ploeg, en dat je daarbij de mogelijkheid hebt om je potentiële winst met maar liefst 10% te verhogen! Deze geweldige actie tilt de spanning van het WK Voetbal voor vrouwen naar een nog hoger niveau en geeft je een extra reden om met Circus.nl via Bookmakers.nl mee te spelen. Zin om dit WK 2023 vrouwen extra spannend te maken. Claim de 10% Live Boost hier bij Circus.nl.

Hoe kun je gebruikmaken van deze actie?

Het is eenvoudig om van de 10% Live Boost te profiteren. Hier zijn de belangrijkste stappen die je moet volgen:

  • Geldigheidsperiode: Zorg ervoor dat je bets plaatst tussen 20 juli en 20 augustus 2023. Alleen bets die binnen deze periode zijn geplaatst, komen in aanmerking voor de Live Boost.
  • Echt geld bets: Alleen weddenschappen die met echt geld zijn geplaatst, komen in aanmerking voor de Live Boost. Zorg er dus voor dat je je inzet met echt geld plaatst om te profiteren van de actie.
  • Type bets: De Live Boost is van toepassing op zowel single bets als combinatie bets, maar alleen op live bets. Plaats dus je weddenschappen tijdens de live wedstrijden om in aanmerking te komen voor de boost.
  • Minimale odds en maximale inzet: Voor elke selectie in je bet moet de minimale odds 1.30 zijn. Daarnaast is de maximale inzet voor deze actie €50.
  • Maximale extra winst: Circus.nl heeft een limiet ingesteld voor de extra winst die je kunt behalen via de Live Boost. Deze limiet is vastgesteld op €1.000.

Voorbeeld:

Stel je plaatst een live bet van €50 op een wedstrijd van het WK Vrouwen 2023 met odds van 2.00. Als je weddenschap succesvol is, zou je normaal gesproken €50 winst maken. Met de 10% Live Boost krijg je echter een extra 10% bovenop je winst, wat betekent dat je in dit geval €55 zou winnen (€50 + 10% van €50).

Belangrijk om rekening mee te houden

Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van Circus.nl voor deze actie grondig doorneemt voordat je begint met wedden. Deze actie is alleen van toepassing op het WK Voetbal voor vrouwen in 2023. Wees bewust van je inzet en speel verantwoordelijk. Wedden moet leuk blijven en mag niet leiden tot financiële problemen. Met Circus.nl’s 10% Live Boost via Bookmakers.nl wordt het WK Voetbal voor vrouwen in 2023 een onvergetelijke ervaring, vol opwinding en kansen op extra winst. Dus, waag een gokje, ondersteun je favoriete team en geniet van het toernooi terwijl je mogelijk je winsten vergroot met deze geweldige actie!

Bekijk ook eens

Andere artikelen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.