LiveScore Bet komt er nu echt aan

19 januari 2022

Sinds 1 oktober heeft LiveScore Bet een vergunning als bookmaker in ons land. Maar als je als consument de site wilt bezoeken, krijg je een melding dat de bookmaker nog niet in ons land werkzaam is. Binnenkort gaat dat veranderen zegt het bedrijf. LiveScore Bet in beslist geen nieuweling. Het bedrijf behoort tot de Live Bet Group en is een van de bekendste bookmakers in Engeland.

Een teken dat de onderneming het heeft gemaakt in de branche is wellicht het boegbeeld, een van de beste voetballers ooit: Cristiano Ronaldo. Ook wordt de site van Live Bet Group momenteel al 50 miljoen keer door Nederlanders per maand bezocht. Niet om te gokken, maar om quoteringen te vergelijken. Die biedt het bedrijf gratis.

Wat kan je verwachten van LiveScore Bet?

Het volgende is nog onder voorbehoud zolang de site nog niet officieel in de lucht is, maar is gebaseerd op publicaties tot dusverre. LiveScore Bet heeft aangekondigd dat ze in 2022 bereikbaar  zullen zijn voor Nederlandse consumenten en dat er een flinke bonus komt voor nieuwe accounts. Uiteraard kan deze dan ingezet worden, nadat er een eerste storting op de account is gedaan en onder voorwaarden. Dat is vergelijkbaar met de andere bookmakers in ons land. Het aanbod van weddenschappen is nog niet bekend, maar het is een van de sterke punten van het bedrijf in Groot-Brittannië. Het is om die reden beslist de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij LiveScore Bet, zodra dat kan.

Sterke punten van deze bookmaker

De naam is niet voor niets LiveScore Bets. Het is dus zeer aannemelijk dat de weddenschappen niet beperkt zullen blijven tot voorafgaand aan de wedstrijd. Live wedden betekent ook streaming van wedstrijden en dat maakt een bookmaker uiteraard extra interessant als het een ruim aanbod heeft op dat punt. Omdat deze bookmaker ook in ons land al bekend staat om het vergelijken van quoteringen van legale bookmakers, mag je er wel van uitgaan dat ze zelf ook goede odds zulken aanbieden op de Nederlandse markt.

Gelet op het relatief beperkte aantal bookmakers van 4 dat nu in ons land legaal actief is, vormt LiveScore Bet een welkome concurrent, vanuit de spelers bekeken. Een belangrijk punt is ook het eenvoudig kunnen storten en opnemen van inleg op de account. Naar verluidt zal de vergunninghouder ook iDeal aan gaan bieden in ons land. Daarmee zullen ze beslist extra punten gaan scoren.

Bekijk ook eens

Andere artikelen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.