Online gokken op voetbal in 2021

9 maart 2021

In 2021 gaat de kansspelwet in Nederland gelegaliseerd worden. Tijd om alvast eens te kijken wat het seizoen 2021 nog allemaal gaat brengen aan opties voor gokken op voetbal. Welke kampioenschappen komen eraan en wanneer gaan die precies beginnen? Door het coronavirus is er veel in de wereld – en helaas ook in de sportwereld – veranderd en is niet alles meer een vanzelfsprekendheid. Het professioneel voetbal lijkt echter gewoon op de manier die we gewend waren door te kunnen gaan. Voorlopig echter nog wel zonder publiek en daardoor mist het voetbal soms nog wel zijn oude beleving, zonder het gejuich van voetbalfans in het stadion.

De Champions League

Momenteel zitten we middenin de achtste finales van de Champions League, maar het feest zal nog doorgaan tot 29 mei 2021. Het nieuwe seizoen voor de Champions League van 2021/2022 zal weer in augustus starten. De favoriet voor dit jaar is Bayern München. Ook Manchester City en Liverpool zijn overigens echte favorieten en scoren hoog op de lijst bij vrijwel iedere bookmaker. Zal volgend seizoen Nederland met Ajax of PSV weer succesvol meedoen in het miljoenenbal en lukt het bijvoorbeeld te overwinteren in de hoogste toernooi variant van Europa? Vorig Champions League seizoen wist Ajax nog knap te overwinteren en liet flink van zich gelden met grandiose uitslagen tegen Juventus, Real Madrid en beleefde een knotsgekke wedstrijd tegen Tottenham Hotspurs. Ook werd niet lang daarvoor door Ajax de Europa League finale bereikt, waar het helaas niet wist te winnen van Manchester United, destijds nog onder leiding van Mourinho.

Europees Kampioenschap 2021

Is de Champions League 2020/2021 afgelopen? Niet getreurd, want dan is het Europees Kampioenschap voor 2021 alweer in zicht. 24 nationale teams doen mee in de strijd om de Europese titel. Dit jaar bestaat het toernooi 60 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Volgens de planning vinden het kampioenschap plaats in 12 steden in Europa. Ook Amsterdam hoort daarbij. De Johan Cruyff Arena is daar het toneel van de strijd. Het zal goed zijn om Nederland eindelijk weer terug te zien bij de kampioenschappen, daar ze in 2016 en 2018 verstek hebben laten gaan. Oranje zit dit jaar in groep C, tegen Oostenrijk, Oekraïne en Noord-Macedonië. Het EK zal een van de grootste sportevenementen van dit jaar zijn, en omdat er verder nog steeds veel onzekerheid is en weinig andere dingen doorgaan, zijn alle ogen op het voetbalveld gericht. Ook Nederland behoort tot de kanshebbers.

Wil jij wedden op voetbal?

Wil je een gokje wagen op voetbal, dan kun je deze competities vast bijhouden om te zien welke club absoluut de sterkste is. Vanaf het moment dat het online wedden op sport en andere zaken in Nederland gelegaliseerd is, vind je bij ons een overzicht van bookmakers waar je betrouwbaar een wedje kunt wagen. Natuurlijk kun je ook gokken op andere competities, zoals de Eredivisie. Daarin is Ajax de absolute favoriet, maar zal dat zo blijven? Jij kunt je verwachtingen vastleggen via een gokje bij één van de bookmakers op onze website. Daar kun je straks ook online een gokje wagen in een online casino. Momenteel heeft alleen de Toto een geldige licentie voor het aanbieden van sportweddenschappen. Je bent op dit moment dus nog wel gelimiteerd, wil je een online gokje maken onder de Nederlandse vlag. We zien je dan ook graag terug zodra de nieuwe Kansspelwet in Nederland van kracht is! Wij zullen op deze site alle legale bookmakers voor Nederland 1-voor-1 uitgebreid testen en met je doornemen. Zo weet je direct welke bookmaker precies bij jou past!

Bekijk ook eens

Andere artikelen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.