De Bet Builder verhoogt je winst

Hoe hoger de winst, hoe langer een weddenschap je bij blijft. Heb je wel genoeg van al die kleine kruimels die je bij de bookmaker binnenharkt? Dan is het tijd om een manier te vinden waarmee je de winst in één klap verhoogt! De Bet Builder is een simpele en toch zeer effectieve tool om je bankroll te laten groeien. Met deze Bet Builder kun je namelijk meerdere voorspellingen aangaan binnen één enkele wedstrijd. Door een 1×2 weddenschap te combineren met bijvoorbeeld een over/under of Both Teams to Score weddenschap, kun je slim en gecontroleerd de odds verhogen. Je geeft dat ene wedstrijdscenario dat je in je hoofd hebt, gewoon alle ruimte op je wedbriefje. En bij elke voorspelling die jouw scenario completer maakt, zie je de odds harder en harder stijgen. De Bet Builder is alles wat je nodig hebt als je veel geld wilt verdienen met jouw voetbalkennis. 

Maak kennis met de Bet Builder bij bookmakers

Bij een single bet moet je duidelijke keuzes maken. Je kiest één wedstrijd uit, en binnen die wedstrijd selecteer je één weddenschap. Ga je voor een combi bet, dan moet je je meteen in meerdere matches verdiepen. Je wedt misschien op een Ligue 1-zege voor PSG én op meer dan 2.5 doelpunten in de ontmoeting tussen Manchester City en Liverpool. Het kost extra voorbereidingstijd, maar met een winnende combi beloont je wel met hoge odds. Zie je die hoge odds helemaal zitten, maar stop je alle energie liever in één enkele match? Dan is de Bet Builder perfect voor jou. Deze functie biedt je namelijk het beste van twee werelden. Er staan hoge odds op je te wachten, en dat terwijl je je volledig kunt focussen op de statistieken van één wedstrijd.

Met de Bet Builder selecteer je meerdere weddenschappen voor je wedbriefje. Je bepaalt helemaal zelf welke combinaties je maakt en uit hoeveel voorspellingen jouw bet bestaat. Bij elke voorspelling die je over deze wedstrijd toevoegt, zie je het potentiële winbedrag groeien. Maar wees niet té gretig. Ga je aan de slag met de Bet Builder, dan moeten je complete wedbriefje uit gewonnen weddenschappen bestaan. Eén kleine misstap en de totale inzet gaat verloren.

Zo ga je aan de slag met de Bet Builder

Een paar jaar geleden was de Bet Builder nog bij geen enkele bookmaker te vinden. Inmiddels is deze tool aan een enorme opmars bezig en kunnen we ons bijna geen wereld zonder voorstellen. Toch is de Bet Build-functie niet standaard bij alle sporten, competities en toernooien aanwezig. Als voetballiefhebber heb je het meeste geluk. Vooral bij de grotere competities en toernooien zijn er maar weinig wedstrijden waarbij de Bet Builder ontbreekt. Ook bij tennis en basketbal kun je zomaar een duel treffen waarin je voorspellingen mag combineren.

Bookmakers doen niet bepaald geheimzinnig over de aanwezigheid/afwezigheid van de Bet Builder. Zodra je een wedstrijd aanklikt, zie je meteen de naam Bet Builder (of ‘creëer’, ‘weddenschapsbouwer’ of een soortgelijke benaming) prominent tussen alle wedcategorieën staan. Dit betekent maar één ding: jij kunt aan het combineren slaan. Voordat je weddenschappen toevoegt, is het zaak om daadwerkelijk die Bet Builder te selecteren. Pas daarna kan het echte werk beginnen. Je kiest de eerste weddenschap uit, gevolgd door de volgende en misschien nog een volgende. Na elke toevoeging zie je de totale quotering groeien. Ben je tevreden? Dan is het zaak om de inzet te bepalen en je wedbriefje in te leveren. Wat dat betreft verschilt de Bet Builder weinig van elke andere weddenschap bij de bookmaker. 

Welke voorspellingen voeg je toe?

Bookmakers zijn niet zuinig als het gaat om het wedaanbod. Vooral bij het voetbal is de lijst met weddenschappen lang. Ga je voor die Bet Builder, dan moet je toch accepteren dat jouw keuze iets kleiner is. Lang niet alle wedopties tellen mee, al kun je nog steeds een mooie combinatie maken. Zo kun je je wedbriefje onder andere vullen met:

  • 1×2 weddenschap
  • Dubbele Kans
  • Correcte score
  • Both Teams to Score
  • Halftime/fulltime weddenschap
  • Over/under voor het aantal goals
  • Doelpuntenmaker
  • Handicapweddenschap

Wanneer je de Bet Builder inzet bij een live weddenschap, komen er misschien wel wat extra opties naar boven. Denk bijvoorbeeld aan het tijdsframe waarin dat eerstvolgende doelpunt valt. Met al die wedopties die je mag selecteren, is het belangrijk dat je een logische combinatie maakt. Je moet echt één duidelijk scenario in je hoofd hebben en daar alle voorspellingen op aanpassen. Een zorgvuldige voorbereiding kan je een heel eind brengen.

Vertaal het voorspelde wedstrijdscenario in een winnende weddenschap

Wedden met de Bet Builder begint met een goede voorbereiding. Juist omdat je meerdere voorspellingen toevoegt en je nergens fouten mag maken, is het belangrijk dat je diep in die statistieken duikt. Kijk hoe het zit met onderlinge ontmoetingen uit het verleden, het scoringsvermogen, de meest logische doelpuntenmakers en meer. Vergeet ook niet om naar de vorm van het moment te kijken. Dat geldt zowel voor de ploegen als voor de individuele spelers. Je moet nu eenmaal op de hoogte zijn van alles wat er speelt als je voor die Bet Builder gaat. Alleen zo krijg je een goed beeld van de wedstrijd die komen gaat.

Stel je verdiept je in een competitiewedstrijd tussen Vitesse en FC Groningen. De Arnhemmers draaien een beter seizoen dan Groningen, en ook in het eigen GelreDome zijn ze favoriet voor de winst. Na het bestuderen van de statistieken en een blik op het laatste voetbalnieuws, kom je tot het volgende scenario: Vitesse gaat de winst naar zich toetrekken zónder een tegendoelpunt van FC Groningen. Je verwacht een overtuigende zege, met minimaal een 2-0 op het scorebord. Misschien heb je zelfs een speler in gedachten die de score bij Vitesse lekker opvoert.

Het toevoegen van een concrete doelpuntenmaker brengt natuurlijk een groot risico met zich mee, want met de verkeerde naam op je wedbriefje gaat de complete winst aan je voorbij. Maar die andere factoren vormen gezamenlijk een weddenschap die heel goed te winnen valt. Inzetten op Vitesse als wedstrijdwinnaar, Both Teams to Score ‘nee’ en een over/under weddenschap met 1.5 als norm: deze voorspelling passen perfect bij het wedstrijdscenario dat jij in je hoofd hebt zitten.

Dit doet de Bet Builder met de odds

De Bet Builder is interessant voor iedereen die de waarde van zijn wedbriefje wil verhogen. Kijk maar naar de odds van de wedstrijd Vitesse – FC Groningen (seizoen 2021/22). Een single bet waarmee je Vitesse als wedstrijdwinnaar aanwijst, levert een quotering op van 1.71. Voeg je hier via de Bet Builder de Both Teams to Score-weddenschap aan toe, dan stijgt die quotering meteen naar 2.90. Durf je het tenslotte aan om ook die over/under weddenschap te selecteren? Op dat moment verandert de waarde van je wedbriefje in 4.50 keer je inzet. Dat is een behoorlijke toename ten opzichte van die originele quotering van 1.71!

Wanneer je je wat verder verdiept in de odds, merk je een verschil tussen de Bet Builder en de combi bet. Bij een combinatieweddenschap zorgt elke nieuwe toegevoegde voorspelling voor een vermenigvuldiging. Twee single bets met een quotering van 1.71 en 1.90 zorgen gezamenlijk voor een waarde van (1.71 * 1.90) 3.24. Bij de Bet Builder van hierboven creëert met deze twee odds een quotering van 2.90.

Dit verschil ontstaat omdat je toch minder risico neemt door je op één match te richten. De statistieken vertellen je dat Vitesse de wedstrijd moet kunnen winnen, waardoor die Both Teams to Score weddenschap en over/under weddenschap misschien een logisch vervolg zijn van alle data die op je scherm staan. Toch is dit juist ook de kracht van de Bet Builder. Als je je zorgvuldig in een wedstrijd verdiept, kun je daar dankzij de Bet Builder het maximale uithalen. Stem je alle voorspellingen slim op elkaar af, dan heb je echt een hele goede kans om van die hoge odds te profiteren.

Steeds meer bookmakers kiezen voor die Bet Builder

Bookmakers doen er alles aan om de online gokwereld interessant te houden. Dat ze daarbij luisteren naar de wensen van de gokker, dat laat de introductie van de Bet Builder wel zien. Een paar jaar nadat deze functie voor het allereerst op een gokplatform verscheen, is de Bet Builder niet meer weg te denken.

Het maakt niet uit of je een account hebt bij TOTO, Bet365 of een andere gerenommeerde naam. Bijna overal kun je meerdere weddenschappen combineren binnen één wedstrijd. Voordat je met die Bet Builder aan de slag gaat, is het verstandig om even de voorwaarden door te lezen. Er zitten namelijk kleine verschillen tussen de bookmakers. Het verschil zit hem bijvoorbeeld in het type of het aantal weddenschappen dat je toe kunt voegen. Over een paar extra regels zijn de bookmakers het wél eens. Zo kun je die cash-out optie sowieso vergeten wanneer je met de Bet Builder werkt. Ook mag je de Bet Build-weddenschap niet combineren met andere sportweddenschappen. Voor jou draait alles om die ene wedstrijd en die ene combinatie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.