Live wedden? Ga voor de 79e minuut strategie

De eerste helft is achter de rug en ook in de tweede helft tikken de minuten langzaam weg. Waar de ene na de andere gokker zijn live weddenschap achterlaat, wacht jij nog even af. Want jij weet dat je op die 79e minuut strategie kunt vertrouwen. Je moet wat geduld hebben, en dat terwijl de spanning op het veld en in het station alleen maar verder toeneemt. Maar dat geduld loont zich echt! Inzetten met behulp van de 79e minuut strategie levert je bijna zeker een overwinning op.

Je moet geduld hebben, maar dan kun je slim toeslaan

Bookmakers werken met duidelijke inzetdeadlines. Bij pre-match weddenschappen ligt die deadline op het moment dat de wedstrijd van start gaat. Je kunt niet meer inzetten zodra de scheidsrechter het signaal voor de aftrap laat klinken. Ook bij live weddenschappen weet je precies hoeveel tijd je hebt. De voorspelling moet bij de bookmaker binnen zijn voordat de wedstrijd ten einde komt. Vanaf de aftrap tot het eindsignaal: het geeft je 90 minuten de tijd om je conclusies te trekken en deze om te zetten in een winnende weddenschap. Tel daar nog de 15 minuten rust en eventuele blessuretijd bij op en je weet dat je je niet meteen hoeft te haasten. Dat geldt al helemaal wanneer je gaat wedden met de 79e minuut strategie. Een strategie afkomstig van website VoetbalGokken.nl. Dankzij deze tactiek ben je alleen geïnteresseerd in dat wedformulier zodra het laatste deel van de wedstrijd aanbreekt.

De term 79e minuut strategie klinkt nogal specifiek. En deels is het dat ook. Deze wedstrategie verwijst namelijk naar het moment in de wedstrijd waarop je gaat inzetten. Nu hoef je niet ingespannen naar de klok te kijken zodat je precies in die 79e minuut je keuze maakt. Maar het is wel belangrijk dat je pas in het laatste deel van de wedstrijd gaat inzetten. Eerder dan de 70e speelminuut is dat wedbriefje sowieso niet interessant. Deze wedstrategie gaat namelijk uit van een heel eenvoudig idee: hoe later je actie onderneemt, hoe groter de kans dat je wint. Je weet immers precies welke stand er met nog 15 minuten te spelen op het bord staat en hoe de verhoudingen op het veld liggen. In de online gokwereld is die kennis geld waard.

Relatieve zekerheid in een onzekere sportwereld

Wedden op voetbal is zo eenvoudig niet. Zelfs als je alle statistieken braaf hebt doorgespit en je precies weet hoe goed iedereen in vorm is, is dat geen garantie op succes. Soms lopen voetbalmatches nu eenmaal niet zoals je verwacht. Wie herinnert zich niet die Champions League-finale van seizoen 2020/21? Landskampioen Manchester City was na een bijna perfect voetbalseizoen de grote favoriet in deze finale. Maar kort voor rust sloeg Chelsea toe en in de tweede helft lukte het Man City niet om het tij te keren. Pas tegen het einde werd het duidelijk dat die Champions League-titel er echt niet in zat. Met de 79e minuut strategie had je een weddenschap kunnen winnen die velen nu verloren.

Op het voetbalveld is het verschil tussen winnen en verliezen soms klein. Een snelle counter of een goedgeplaatste vrije trap kan al het verschil maken. Zelfs een wedstrijd die lange tijd in het voordeel van de thuisploeg is, kan opeens spannend worden als de tegenstander in de 60e minuut scoort. Die comfortabele 2-0 verandert in een 2-1 waardoor het alle kanten op kan. De bezoekers ruiken hun kansen en zetten alles op alles om er in ieder geval een gelijkspel uit te slepen. Als je kort na rust had ingezet, had je waarschijnlijk gekozen voor een thuisoverwinning. De 79e minuut strategie geeft je de kans om rustig te kijken hoe de rest van de match zich ontvouwt. Want jij bent op zoek naar zoveel mogelijk zekerheid. Misschien neem je pas op het allerlaatste moment een beslissing. Wil je nog even afwachten of dat gelijkspel er echt gaat komen? Je hebt tot het eindsignaal de tijd om in te zetten.

79e minuut strategie: hou rekening met lagere odds

Je gaat aan de slag met de 79e minuut strategie omdat je graag je weddenschappen wint. Hoewel er in de slotminuten nog altijd iets onverwachts kan gebeuren, stijgen je winkansen snel als je pas in het laatste deel gaat inzetten. Daarbij geldt: hoe langer je wacht om die voorspelling in te dienen, hoe groter de kans dat je wint. Met slechts 5 resterende minuten op de klok is de kans op een doelpunt flink geslonken ten opzichte van 10 minuten ervoor. Maar ja, dat begrijpen de bookmakers ook.

Als doorgewinterde voetbalgokker weet je dat een grote winkans een keerzijde heeft. En die keerzijde ontdek je wanneer je de odds bekijkt. Ook bij de 79e minuut strategie krijg je te maken met odds die lager zijn dan je misschien gewend bent. Met elke minuut die wegtikt, wordt het steeds duidelijker wat de uitslag gaat zijn. Hierdoor stelt de bookmaker de odds richting het einde van de wedstrijd steeds sneller naar beneden bij. Die overwinning voor PSV die in het eerste kwartier nog 1.93 keer de inzet waard was, levert na 84 minuten spelen slechts 1.05 keer de inzet op. Je moet dus genoegen nemen met lage odds, maar hoe erg is dat als je vrijwel zeker bent van de winst? Weinig winst maken is nog altijd beter dan de inzet verliezen. Als je geduldig speelt, heb je bovendien de kans om je bankroll langzaam en stabiel te laten groeien. Die relatieve zekerheid kan je zelfs verleiden om je standaard inzet te verhogen. Zo maak je alsnog de winst waar jij op gehoopt had.

Timing is alles bij deze winstgevende wedstrategie!

Je hebt misschien het idee dat je de eerste 75 minuten van de wedstrijd helemaal niet op hoeft te letten als je voor deze wedstrategie gaat. Maar niets is minder waar! Natuurlijk, die eerste speelminuten hoef je geen actie te ondernemen, dus je kunt het platform van de bookmaker grotendeels links laten liggen. Toch doe je er goed aan om de wedstrijd te volgen. Als echte voetbalfan weet je: de stand op het scorebord is niet altijd een goede reflectie van het duel dat op het veld wordt uitgevochten.

Met de 79e minuut strategie begint het echte werk pas in het laatste deel van de wedstrijd. Voor die tijd kun je alvast waardevolle informatie bij elkaar verzamelen waardoor je nóg zeker wordt van je inzet. Kijk bijvoorbeeld welke ploeg het spel domineert en of er misschien een doelpunt in de lucht hang. Of lijken beide club juist genoegen te nemen met de stand zoals hij is en zetten ze nog amper druk? Deze informatie is minstens zo belangrijk als de informatie die je kunt aflezen aan het scorebord.

Als je de wedstrijd in ieder geval vanaf de start van de tweede helft volgt, kun je je weddenschap meteen perfect timen. Je bent op zoek naar enige zeker, daarom kies je ook voor de 79e minuut strategie. Daarnaast hoop je op zo goed mogelijk odds, en dat betekent dat je niet té lang moet wachten. Zit er amper beweging in de wedstrijd, dan kun je met 20 minuten te gaan prima vertrouwen op die 2-0 voorsprong. De situatie is anders als de tegenstander fanatiek op een goal jaagt. Wie weet wat er allemaal kan gebeuren in 20 minuten tijd. Je winkansen afwegen tegen de odds zoals ze er op dat moment staan: dat is een belangrijke taak voor iedereen die kiest voor de 79e minuut strategie.

Deze wedstrijden zijn perfect voor de 79e minuut strategie

Sommige voetbalwedstrijden zijn vooraf lastig te voorspellen. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd, iets wat duidelijk valt af te lezen aan de odds. Bookmakers maken bij de 1×2 weddenschap amper onderscheid tussen Real Madrid en FC Barcelona, want ook zij weten dat deze Spaanse klassieker op voorhand geen echte favoriet kent. Zelfs een eerste helft zegt vaak weinig. Gaat Barça met een voorsprong de rust in? Dat is mooi voor iedereen die de Catelanen een warm hart toedraagt, maar het betekent niet dat die overwinning binnen is.

De 79e minuut strategie lijkt gemaakt voor dit soort wedstrijden die van tevoren lastig te voorspellen zijn, want jij hebt alle tijd om rustig af te wachten. Ondertussen pak je ook nog een paar voetbalmatches mee die op een eind lopen en een duidelijke stand op het scorebord hebben staan. Is het na 86 minuten spelen 2-0 voor FC Utrecht, dan kun je vol vertrouwen inzetten zonder dat je maar één minuut van het duel hebt gevolgd. De kans is vrijwel nihil dat de tegenstander die overwinning kan tegenhouden.

Bij het wedden ben je natuurlijk niet enkel aangewezen op die 1×2 weddenschap. Met de 79e minuut strategie kun je veel kanten op. Voorspel de correcte eindstand of kies voor Both Teams to Score. Toch zul je in de loop van de wedstrijd ook een aantal wedopties zien verdwijnen. Want natuurlijk kun je geen Both Teams to Score-weddenschap meer aangaan als er aan beide kanten al gescoord is. Gelukkig blijven er altijd genoeg wedopties over als je met de 79e minuut strategie speelt.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.