JACKS POT CLASSIC en PICK 6: Waar kennis en sport samenkomen

29 januari 2024

Duik in de opwindende wereld van JACKS POT CLASSIC en JACKS POT PICK 6, twee unieke speltypen die je de kans geven om dagelijks fantastische prijzen te winnen. Deze spellen, vol uitdagingen en kansen, bieden iets voor elke sportliefhebber.

Test je kennis en geluk!

Jacks biedt hiermee een boeiende ervaring voor sportfans die graag hun kennis en geluk testen. Met te dagelijkse prijzen en een verscheidenheid aan beloningen, garanderen JACKS POT CLASSIC en JACKS POT PICK 6 spanning en plezier. Ben jij klaar om je sportinzicht en fortuin op de proef te stellen? Beantwoord vragen over sportevenementen, zoals “Hoeveel doelpunten worden er gescoord tijdens de wedstrijd Ajax – Feyenoord”. De actie biedt twee verschillende speltypen, elk met zijn eigen unieke uitdagingen en kansen.

JACKS POT CLASSIC

Bij JACKS POT CLASSIC beantwoorden deelnemers acht vragen gerelateerd aan sportweddenschappen. De prijzen variëren van €25.000 voor alle correcte antwoorden tot free bets en profit boosts voor lagere scores. Belangrijk is dat antwoorden vóór de start van de sportwedstrijden ingediend moeten worden. De prijzen worden toegevoegd aan de spelersaccount en kunnen specifieke voorwaarden bevatten.

Bij deelname aan JACKS POT CLASSIC maakt de deelnemer kans op één van de volgende prijzen:

  • 8 van de 8 vragen op een dag juist: € 25.000,-
  • 7 van de 8 vragen op een dag juist: € 1.000,-
  • 6 van de 8 vragen op een dag juist: € 100,- free bet
  • 5 van de 8 vragen op een dag juist: € 50,- free bet
  • 4 van de 8 vragen op een dag juist: 50% profit boost; max inzet € 50,-; max extra winst € 50,-
  • 3 van de 8 vragen op een dag juist: 10 free spins te gebruiken op Energy Coins Hold & Win, Rise of Egypt of Sevens & Fruits.

 

Je moet dus minimaal 2 vragen goed zien te beantwoorden om al een prijs te ontvangen.

JACKS POT PICK 6

In JACKS POT PICK 6 voorspellen spelers de exacte scores van zes sportwedstrijden. Het gaat hier om het voorspellen van de exacte eindstand (doelpunten thuisspelende teams – doelpunten uitspelende team) van de betreffende wedstrijd. Net als bij CLASSIC, moeten de voorspellingen vóór aanvang van de wedstrijden worden gedaan. Prijzen variëren van €25.000 voor perfecte voorspellingen tot free bets en free spins.

Bij deelname aan JACKS POT PICK 6 maakt de deelnemer kans op één van de volgende prijzen:

  • 6 van de 6 uitslagen op een dag juist: € 25.000,- (gedeelde prijs)
  • 5 van de 6 uitslagen op een dag juist: € 100,- free bet
  • 4 van de 6 uitslagen op een dag juist: € 50,- free bet
  • 3 van de 6 uitslagen op een dag juist: 10 free spins te gebruiken op Energy Coins Hold & Win, Rise of Egypt of Sevens & Fruits.

 

Via het spel, op de promotiepagina, zijn de uitkomsten te raadplegen van de Spellen waaraan is deelgenomen. Lees hier onze uitgebreide review over jacks.nl

Registreer nu, doe mee en maak kans op geweldige prijzen!

Bekijk ook eens

Andere artikelen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.