Unibet

Unibet is al jaren één van de populairste bookmakers voor het aanbieden van sportweddenschappen. Maar wat maakt Unibet nou zo immens aantrekkelijk voor wedden op sport? In onze Unibet review nemen wij je uitgebreid mee met alle mogelijkheden en wedopties bij Unibet.nl.

Betaal met iDeal Nederlands
Ga naar Unibet arrow

Unibet beoordeling

10 / 10
  • Populariteit
  • Betrouwbaarheid
  • Bonusvoorwaarden
  • Odds
  • Support
Website www.unibet.nl
Betaling iDEAL, PayPal, CreditCard, Paysafecard, Skrill, Neteller
Uitbetaling Binnen 1-3 werkdagen
Helpdesk 24/7 bereikbaar (Telefoon, E-mail)
Licentie Nederlandse Kansspelautoriteit

Unibet review

📢 Deze Unibet review is puur geschreven op informatieve basis toelopend naar de vernieuwde Nederlandse kansspelwetgeving. Er wordt niet getracht met deze review om Nederlandse inwoners op dit moment onwettig te laten spelen bij deze bookmaker. Wij verwijzen daarom ook niet door naar de betreffende bookmakers website. Wil je een geschikte bookmaker voor Nederland vinden? Kies in ons vergelijkingsoverzicht voor het huidige actuele aanbod met bookmakers voor Nederland. Zo speel je altijd legaal als Nederlander en onder bescherming van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

Inhoudsopgave

Unibet één van de grootste bookmakers wereldwijd

Unibet is één van de grootste bookmakers en online goksites ter wereld. Unibet is al actief sinds 1997. De bookmaker is dan ook al meer dan twee decennia ’s in de wereld van online gokken actief. Unibet is een bekende bookmaker onder Nederlanders en behoort zelfs tot de grootste goksites ter wereld zijn. Bookmaker Unibet is actief in meer dan 100 landen en hebben meer dan 16 miljoen geregistreerde gebruikers. Dit is ronduit spectaculair te noemen en onderschrijft direct dat Unibet als bookmaker veel te bieden heeft voor sportweddenschappen. De website van Unibet wordt daarbij aangeboden in meer dan 20 verschillende talen, waardoor vrijwel iedere gokker wereldwijd uit de voeten kan met het plaatsen van sportweddenschappen bij Unibet.

Unibet.nl in 2021 beschikbaar in Nederland

Het lange wachten voor Nederlanders om legaal een sportweddenschap bij diverse betrouwbare en populaire bookmakers (zoals bijvoorbeeld Unibet) te plaatsen is binnenkort voorbij. Binnenkort, hoogstwaarschijnlijk eind 2021 om preciezer te zijn, zal de wetgeving omtrent kansspelen in Nederland op de schop worden genomen en zullen diverse nieuwe bookmakers en gokbedrijven toegelaten en legaal met sportweddenschappen hun intreden doen tot de Nederlandse markt. Unibet zal als grote bekende naam hier onderdeel van zijn. Verwacht hier binnenkort een uitgebreidere Unibet review, waarin we alle ins & outs over deze bookmaker zullen toelichten. Zo kan je alvast voorbereidingen treffen voor wanneer Unibet definitief zich op de Nederlandse markt zal gaan richten en bereikbaar zal zijn via Unibet.nl!

Veel gestelde vragen over Unibet

Unibet hanteert geen standaard minimaal tarief voor stortingen naar je spelersaccount. Wel hanteren de verschillende betalingsproviders een minimaal bedrag. Het minimaal stortingsbedrag bij Trustly is €5, voor betalingen via creditcard, PaySafeCard, Sofort en iDEAL is een minimaal bedrag van €10 verreist. Wil je een betaling doen via Skrill of Neteller naar je Unibet account? In dat geval dien je te voldoen aan een minimale storting van €15. Unibet rekent voor Nederlandse spelers – op Paysafecard na met 3% transactie kosten – geen extra kosten voor transacties naar de Unibet website.

Unibet biedt nieuwe klanten momenteel een stortingsbonus van 100% tot €25, wanneer u zich vandaag registreert! Voordat je de Unibet bonus volledig vrijspeelt dien je eerst aan de bonusvoorwaarden te voldoen om de bonus volledig vrij te spelen. Belangrijkste bonusvoorwaarden zijn dat je 6x moet inzetten op een sportweddenschap met een minimum van 1.40 odds. Hierna is de bonus volledig in jouw bezit en vrij opneembaar naar bijvoorbeeld je privé bankrekening. Je hebt maximaal 30 dagen de tijd om het bonusbedrag vrij te spelen. Lees de volledige en meest actuele bonusvoorwaarden rustig door op de website van Unibet, welke te vinden is op de pagina waarop je de bonus kunt claimen.

Unibet is op ieder moment van de dag met medewerkers te bereiken via klantenservice. Unibet biedt een 24/7 klantenservice en biedt hierin uitstekende service richting haar spelers.

Ervaar zelf de voordelen van Unibet en wat zij bieden in het online wedden.

Go to www.unibet.nl arrow