Duitse vergeet bijna Lotto-formulier van € 33 miljoen

4 augustus 2021

Het duurt nog twee maanden voordat ook in Nederland online legaal kan worden gewed op sportwedstrijden en een spelletje worden gespeeld in een online casino. Natuurlijk kan je ook nog steeds een kansje wagen bij de Lotto. In Nederland zijn daar ook leuke prijzen mee te winnen. Zo waren er vorig jaar twee winnaars die € 2,5 miljoen opstreken. Eenmaal in Breda en eenmaal in Gorinchem. Daarbij waren er geen bijzonderheden, maar in Duitsland leek het onlangs mis te lopen.

De op één na grootste prijs ooit

Op 6 juni viel in de Duitse Lotto een hoofdprijs van bijna € 33 miljoen in de Lotto 6 uit 49. De winnaar had de 6 getallen goed plus het bonusgetal. De vorige keer dat iemand dat voor elkaar kreeg was de prijs net boven de € 33 miljoen. Maar de weken verstreken en de winnaar meldde zich niet. Er waren al zorgen dat de prijs verloren zou gaan. Dat gebeurt af en toe wel met grote prijzen maar dit was wel een extreem geval. Maar plotseling meldde zich een 42-jarige huismoeder met het winnende biljet. Ze wenste anoniem te blijven en het enige wat verder van haar bekend is dat ze getrouwd is en een dochtertje heeft.

Ze viel bijna flauw toen ze besefte wat ze in haar portemonnee had laten zitten

De vrouw had het biljet al die weken in haar portemonnee laten zitten met andere bonnetjes en dergelijke. Ze was vergeten om te kijken naar de uitslag. Bij het opruimen van de zaken in haar portemonnee kwam ze het formulier weer tegen. Ze besloot voor de zekerheid toch nog even te kijken, voordat ze het formulier zou weggooien. Toen ze besefte dat ze vele weken met een papiertje had rondgelopen dat bijna € 33 miljoen waard was, viel ze bijna flauw van schrik. Veel wist ze nog niet te vertellen over wat ze zou gaan doen met deze hoofdprijs.

In ieder geval was ze niet langer van plan om mee te spelen. De prijs van € 33 miljoen was voldoende voor haar, haar man en de jonge dochter. De combinatie van cijfers waarmee ze speelde was niet compleet toevallig maar gebaseerd op de geboortedata van het gezin. Hiermee had ze al meerdere malen voordien een poging gewaagd. Overigens had ze bij deze winnende poging met twee rijtjes gespeeld. Haar totale inleg was op het formulier € 2,40 geweest.

Ook met een kleine inleg kun je dus mooie bedragen winnen. Vanaf 1 oktober kun je ook in Nederland online een gokje wagen. Kijk op onze website voor een overzicht met betrouwbare bookmakers beschikbaar op de Nederlandse gokmarkt.

Bekijk ook eens

Andere artikelen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.