Online gokken op de tweede baby van Harry & Meghan

22 februari 2021

Het nieuws van de tweede zwangerschap van Meghan Markle was nog maar amper een week oud of er werd al druk over de naam van het kindje gediscussieerd. Inmiddels is het mogelijk om via diverse online bookmakers een gokje te wagen waar het de naam van het tweede kindje van Harry en Meghan betreft. Verder kan er al gegokt worden of de baby een meisje of een jongen zal worden.

Wordt het Alfie of Alexandra?

Daar de naam van het eerste kindje Archie is, denken veel mensen dat de naam van het tweede kindje ook weer met een A zal beginnen. Alfie en Alexandra zijn de twee favorieten als het gaat om de naam van het tweede kindje van Meghan en Harry. Alfie is een naam die wellicht logisch klinkt na Archie, terwijl Alexandra de favoriet is bij de meisjesnamen. Ook namen als Charles en Diana worden volop genoemd. Er zijn zelfs bookmakers die Philip en Elizabeth als optie noemen. Het is echter maar de vraag of het stel voor een van deze namen zal kiezen, nu zij zo nadrukkelijk afstand hebben genomen van het Britse koningshuis. Aan de andere kant blijft het uiteraard ook voor hen altijd een optie om een kind te vernoemen naar een van de ouders of grootouders.

Een jongen of een meisje?

Naast de naam van het kindje kan er ook ingezet worden op het feit of het een jongen of een meisje zal worden. Wellicht gaan veel mensen hierbij uit van de koningswens. Bij de koningswens of de rijkeluiswens, is het de wens dat een stel zowel een jongen als een meisje krijgt. De wens kan echter uiteraard niet het geslacht van het kindje bepalen. De kansen op een jongen of een meisje zijn dus 50/50.

Online gokken op baby’s

Het is niet voor het eerst dat er een wedje kan worden gewaagd op baby’s. Een van de bekendste voorbeelden is waarschijnlijk de baby van Boris Johnson, nog niet zo lang geleden. Vanaf 1 april 2021 zal de nieuwe Kansspelwet in Nederland van kracht zijn, wat inhoudt dat 6 maanden later definitief de eerste nieuwe online bookmakers zich op Nederlandse bodem zullen begeven met een licentie vanuit de Nederlandse overheid. Daarmee wordt het online wedden gelegaliseerd. Dus vanaf 1 oktober kun je dan online een gokje wagen. De kans is echter klein dat je nog een gokje kunt wagen op de baby van Harry en Meghan, omdat zij waarschijnlijk voor die tijd al bevallen is. Dat wil echter niet zeggen dat je niet terecht kunt bij één van de online bookmakers die je eenvoudig vergelijkt op onze site. Tenslotte blijft het online wedden op sport nog steeds populairder dan het online wedden op baby’s!

Bekijk ook eens

Andere artikelen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.