Online wedden gaat in coronatijd gewoon door

8 juni 2020

Hoewel het soms misschien lijkt alsof de hele wereld stilstaat, zijn er ook zaken die wel gewoon doorgaan in coronatijd. Misschien nog wel actiever dan daarvoor. De wereld van het online gokken doet het bijvoorbeeld goed in deze dagen. Hoewel er misschien niet op veel sporten gewed kan worden, zijn er wel veel andere zaken om op te wedden. Als je bijvoorbeeld niet kunt wedden op een bepaalde wedstrijd in de Champions League, dan kun je altijd nog wedden of deze wedstrijd überhaupt doorgaat of niet. Een paar inventieve voorbeelden van wedden in coronatijd.

Wedden op coronamaatregelen

Ja, je leest het goed. Het is in deze tijd zelfs mogelijk om te wedden op coronamaatregelen. Wanneer wordt de ene maatregel versoepeld of wanneer heeft een bepaalde wedstrijd plaats? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een gokje te wagen. In landen als Groot-Brittannië en Rusland zijn er zelfs categorieën bedacht welke leidend zijn. Hierbij kun je denken aan de bekende onderwerpen zoals sport en entertainment, maar ook reizen, lifestyle en zelfs de WHO moeten eraan geloven.

Wedden op voetbal in coronatijd

Natuurlijk kon je altijd al een gokje wagen op je favoriete speler. Je kon inzetten op de speler van wie jij verwachtte dat hij het eerste doelpunt zou maken. Je kon gokken wie de eerste gele of rode kaart zou ontvangen. Maar vandaag de dag kan het nog veel gekker. Je kon zelfs gokken of de Premier League weer zou worden hervat of niet. En zo niet, of Liverpool dan met zijn relatief grote voorsprong zal worden uitgeroepen tot kampioen. Weddenschappen die de Nederlandse competitie betreffen vind je nog niet echt op goksites, maar dat zal niet lang duren. Binnenkort wordt de wet van kracht die het online gokken ook in Nederland legaal maakt.

Geld inzetten op een vaccin

Het vaccin tegen corona is in heel 2020 al een van de meest besproken onderwerpen ter wereld. Zodra er een vaccin is, wordt de strijd tegen dit virus volgens diverse virologen immers lichter. Het is alleen de vraag wanneer dit vaccin er komt en wanneer het op de markt komt. Is het er bijvoorbeeld al voor het einde van het jaar of moeten we langer wachten?

Reizen

Wanneer gaan de grenzen van Zweden open? Kunnen Russen binnenkort wel of geen binnenlandse reizen meer maken? Ook deze vragen worden gesteld door diverse online bookmakers. Als je maar inventief genoeg bent, biedt het coronavirus volop mogelijkheden om een gokje te wagen. Maar natuurlijk zijn we allemaal blij als dit virus ook weer voorbij blijkt te zijn. En dan wordt het weer tijd voor de ouderwetse weddenschappen. Wie maakt het eerste doelpunt? Wil jij wedden op de Champions League of een andere competitie, dan kun je binnenkort ook bij Nederlandse online wedkantoren terecht. Via deze website kun je tegen die tijd eenvoudig een betrouwbare online bookmaker vinden.

Bekijk ook eens

Andere artikelen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.