Wedden op de Boris-baby en Netflix

3 maart 2020

Waar vroeger vooral gewed werd op sport, zijn de mogelijkheden nu vrijwel eindeloos. Elke grote nieuwsgebeurtenis en zelfs series vormen het onderwerp. In Nederland kan er momenteel nog niet legaal online gewed worden, maar hier worden dit jaar nog licenties voor verleend. Een paar voorbeelden waar op gewed kan worden?

De Boris-baby

De Britse kranten staan er vol mee: Boris Johnson is nog niet gescheiden en zijn vriendin Carrie Symonds is al zwanger. Het kindje wordt aan het begin van de zomer verwacht en de trouwerij wordt al gepland. Maar er is één ding wat de kranten nog belangrijker vinden: de naam. Hoe zal de zesde telg van Boris Johnson gaan heten? Je kunt bij de Britse wedkantoren al geld erop inzetten. Wordt het Charlotte, Stanley, James of toch Winston? Boris Johnson heeft namelijk rondgebazuind dat Winston Churchill zijn grote voorbeeld is…

Peaky Blinders – de Netflix-favoriet

Een van de online casino’s in België biedt binnenkort een nieuwe slot aan. Het onderwerp? Peaky Blinders, de serie die momenteel zo favoriet is op Netflix. Het zesde seizoen is al aangekondigd en nog steeds wordt de serie volop bekeken. In samenwerking met Endemol Shine Gaming komt Pragmatic Play met de nieuwe slot. Dit kostuumdrama is gebaseerd op een boevenbende in Birmingham, ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. Pragmatic Play wil meeliften op het succes van de serie en zegt dat deze slot beslist veel mensen zal aanspreken. Het bedrijf is er zeker van dat de game aan alle verwachtingen gaat voldoen, maar wil nog niets loslaten over de features en het design. Endemol Shining Gaming was al eerder succesvol met de game Deal or No Deal Live. Het is dan ook zeker aan dit bedrijf toevertrouwd om ook van de Netflix-serie een succes te maken als slot.

Online wedden in Nederland

Binnenkort wordt er niet alleen in Groot-Brittannië en België op dit soort zaken gewed. Ook Nederland treedt toe tot de online gokmarkt. Over een aantal maanden worden de licenties verstrekt en kun je ook hier legaal deelnemen aan online weddenschappen en gokspellen. Wat wordt volgens jou de eerste populaire game? Welke kant het ook opgaat, op deze website vind je uitsluitend de betrouwbare bookmakers die beschikken over de juiste licenties. Het volledige aanbod staat onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

Bekijk ook eens

Andere artikelen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.