TOTO sluit de eerste deals in Nederland voor online gokken

29 juli 2020

De Nederlandse markt voor het online gokken gaat bijna open. Nog een paar maanden wachten en dan is het zover. Natuurlijk vergt dat wel wat voorbereiding en de grote bookmakers zijn dan ook al volop aan het werven. TOTO is de bekendste daarvan, maar op deze website vind je daarnaast veel verschillende andere bookmakers. Al deze bookmakers zijn betrouwbaar. Op onze website staan uitsluitend bookmakers vermeld met de juiste licenties, die onder toezicht staan van de Kansspelautoriteit.

TOTO versterkt positie in de voetbalwereld

TOTO is momenteel de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Geen wonder dus, dat de positie nu al versterkt wordt. TOTO maakt onderdeel uit van de Nederlandse loterij. Er zijn inmiddels onder andere deals gesloten met Willem II, FC Utrecht, Feyenoord en Sparta Rotterdam. De komende tijd zullen daar nog meer clubs aan toegevoegd worden. De aangesloten clubs zal je kunnen herkennen aan het logo op de linkermouw. Er wordt gesuggereerd dat de sponsorbedragen oplopen tot enkele tonnen per jaar, maar daar wil TOTO zelf geen uitspraken over doen. De KNVB-beker is heel belangrijk voor TOTO en het bedrijf wil al langere tijd meer doen voor het Nederlandse voetbal. De sponsoring is daar een belangrijke stap in.

Concurrentie voor TOTO

TOTO heeft niet langer het alleenrecht meer. Vanaf 1 januari 2021 wordt volgens planning de nieuwe kansspelwet van kracht. Zowel binnenlandse als buitenlandse wedkantoren kunnen dan legaal de markt betreden. Diverse clubs doen al onderzoek naar een samenwerking met een buitenlands gokbedrijf. De sponsorkosten kunnen behoorlijk oplopen, waardoor de clubs goed geld kunnen verdienen met een dergelijke deal. Nu de markt voor het online gokken binnenkort opengaat, komen er steeds meer mogelijkheden op dit gebied. Grote buitenlandse aanbieders, zoals Unibet, zullen hun opgang maken, maar er zijn ook andere namen bij, zoals Runnerz, waar je in kunt zetten op paardenraces.

Waag zelf een gokje vanaf 1 januari 2021

Vanaf 1 januari 2021 wordt de nieuwe kansspelwet van kracht, als alles loopt zoals gepland. Dat betekent dat je vanaf dat moment op deze website terecht kunt om een betrouwbare bookmaker te vinden. Dat geeft jou de zekerheid dat er een goede controle wordt uitgeoefend. De bookmakers in ons overzicht hebben allemaal de juiste licenties en staan onder toezicht van de Kansspelautoriteit. Al deze bookmakers zijn dus betrouwbaar. Veel plezier met het gokken!

Bekijk ook eens

Andere artikelen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.